In English

MagnumLive

Referenssi: Silvasti

JULKAISTU 12/05/2017
Silvasti

Silvasti tarjoaa asiakkailleen erikois- ja raskaskuljetuspalvelut sekä projektilogistiikan ratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Jo 1970-luvun alussa alkanut toiminta on laajentunut koko Euroopan alueelle Silvastin kasvaessa yhdeksi maamme suurimmista erikois- ja projektihuolintaliikkeistä.

Silvasti osallistui näytteilleasettajana kansainvälisille BreakBulk Europemessuille, jotka järjestettiin Belgian Antwerpenissa 24.-26.4.2017. MagnumLiven messutiimi suunnitteli ja toteutti Silvastin messuosaston avaimet käteen -toimituksena, eli pakettiin kuului kaikki messuosaston suunnittelusta tuotantoon ja kuljetuksesta purkuun.

Silvastin messuosaston katseenvangitsija oli MagnumLiven messutiimin suunnittelema ja toteuttama rakenteista, pienoismalleista ja digitaalisesta kontentista koostuva installaatio (kuvissa lasikehikon alla), jossa pienoismallirekat kulkivat näytölle animoidun tien päällä. Rekkojen takana oli pystynäyttö, jossa vuodenajat ja maisemat vaihtuivat.

Pienoismalli-installaation  ydinviestinä oli se, että Silvastin kalusto ja palvelut toimivat säässä kuin säässä ja kaikkialla. Myös näytöillä pyörivä sisältö oli kokonaisuudessaan MagnumLiven suunnittelemaa ja toteuttamaa, kuten myös kaikki muu osaston graafinen materiaali. 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›