In English

MagnumLive

Referenssi: Amplit Oy

JULKAISTU 01/03/2017
Amplit Oy

Suomen kymmenen suurimman talotekniikkaurakoitsijan joukkoon kuuluva Amplit Oy vietti 30-vuotisjuhliaan 10.2.2017 Helsingin sydämessä, ravintola Bankissa.

Yhteensä noin 250 kutsuvierasta kokoontui juhlistamaan yrityksen pyöreitä vuosia punaista mattoa pitkin kullan ja sinisen sävyttämään juhlasaliin. Juhlan teemana oli sähkö ja vesi, joten vieraiden saapuessa salin isoilla näytöillä vaihteli kultainen sähkö ja liikkuva sininen vesi.

Amplitin henkilökunta sai keskittyä tapahtumapäivänä vain tärkeimpään, eli juhlien isännöintiin ja emännöintiin sekä hauskanpitoon. MagnumLive vastasi juhlatilaisuuden tuotannosta, teknisestä toteutuksesta sekä esiintyjistä. MagnumLive myös suunnitteli tilaisuuden kutsut ja huolehti juhlatilojen somistuksesta sekä painomateriaaleista. Juhlien teemavärit sininen ja kulta toistuivat kautta linjan, aina kutsukortista valaistukseen, juhlien kukka-asetelmiin ja näyttögrafiikkaan. 

Vieraat kuvattiin punaisella matolla juhlallista kuvaustaustaa vasten ja juhlien hauskuuttavana isäntänä toimi Lorenz Backman. Illan aikana juhlavieraita viihdytti huikealla esityksellään mentalisti Noora Karma ja loppuillasta pistettiin tietysti myös jalalla koreasti.

Kuva: Matti Hämäläinen Photography

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›