In English

MagnumLive

Referenssi: Admicom

JULKAISTU 02/11/2017
Admicom messuosasto

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmätoimittaja. Admicomin palvelukokonaisuuden ytimessä on toiminnanohjausjärjestelmä Adminet, jonka lisäksi Admicom tuottaa palveluita mm. kirjanpitoon, palkanlaskentaan sekä asiakastukeen liittyen.

MagnumLive suunnitteli ja toteutti Admicomille messuosaston Alihankinta 2017 -messuille, jotka järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Alihankinta on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma, joka kerää vuosittain noin 20 000 teollisuuden ammattilaista yhteen.

Admicomin messuosaston suunnittelu sai alkunsa Admicomin brändi-ilmeestä, josta jalostettiin osaston yleisväritys. Osaston keskiössä oli asiakkaan logolla ja väreillä varustettu kustomoitu kaaritiski, jonka sisältä löytyi myös säilytystilaa. Osaston takaosa koostui muusta osastosta rajatusta neuvottelunurkkauksesta. Lopputuloksena oli pienestä neliömäärästään huolimatta virkistävän tyylikäs osasto, joka kiinnitti ohikulkijoiden huomion pirteällä olemuksellaan!

Admicom messuosasto

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›