In English

MagnumLive

Piritta Venhon singlellä ja musiikkivideolla Popedaa

JULKAISTU 26/01/2015
Piritta Venho, Tottelematon

Piritta Venho pääsee ensimmäisellä sinkkubiisillään näyttämään kyntensä ja kuulija huomaa, kuinka laulajan ääni toimii upeasti hieman rokahtavammassa soundissa. Pirittan biisi on jotain ihan muuta, jota ehkä odotimme. Hän luo artistin uraansa omalla tavallaan, jonka myös sinkkubiisin nimi, Tottelematon, osuvasti kertoo.

– Olen huikean otettu, kun sain studioon soittamaan Popedasta tutut rokkihemmot, Lacun ja Lampparin, iloitsee Piritta Venho.

– Pidän studiossa soittamisesta ja kaikenlaisesta musiikista. Pirittan levylle soittaminen oli mukavaa vaihtelua arkeen, miettii Popedan Lacu Lahtinen.

HUOM! SPECIALKEIKKA! TAMPERE, JACK THE ROOSTER, LA 28.2.2015
Piritta heittää specialkeikan sinkun taustaporukan kanssa, mukana mm. Popedan Lacu ja Lamppari sekä Kai Jämsä. Keikalla kuullaan mm. uusi Tottelematon-sinkku. Showtime klo 24:00, alkuillasta muuta ohjelmaa. jacktherooster.fi

Mistä kaikki alkoi? Tangomarkkinat 2014. Toinen sija naisten sarjassa ja yleisön suosikki. Siinä on Piritta Venhon näyttävä comeback. Piritta päätti, että nyt tehdään laulu-uran eteen kaikki mahdollinen. Kisojen jälkeen Piritta pääsi ohjelmatoimisto MagnumLiven myyntiin, mikä mahdollisti keikkojen tekemisen. Vuoden 1998 Tangoprinsessa, nyt 16 vuotta vanhempana, halusi toteuttaa vielä toisen unelmansa: levyttää uutta musiikkia. Niin alkoi uusien biisien metsästys.

Löytyi lauluntekijä ja muusikko Kai Jämsä, joka tuli tunnetuksi Puolikuu-yhtyeestä. Sittemmin Jämsä on tehnyt monia menestyneitä kappaleita mm. Yölinnun Preussinpunaista, joka valittiin taannoin vuoden iskelmäksi. Piritta ja Kai tapasivat, löysivät heti ensitapaamisella saman sävelen ja niin yhteistyö alkoi. Pirittan kunnianhimo ja tahto tehdä asiat omalla tyylillään, johti mielenkiintoiseen ratkaisuun sinkkubiisin valinnan ja soittajien suhteen.

Pirittan ensimmäisellä sinkkubiisillä rumpuja soittaa Popeda-yhtyeen Lacu Lahtinen. Lahtisen rummut soivat jykevästi ja antavat biisille juuri oikean ripauksen rockhenkisyyttä. Kitarariffeistä vastaa Popeda-yhtyeen ääniteknikkona toimiva Mika Lamppari Lamminsivu, joka on soittanut mm. Dave Lindholmin yhtyeessä ja useilla levyillä studiomuusikkona. Kun bassoon tarttui itse Kai Jämsä, oli kasassa huippumuusikot ja jälki sen mukaista.

Piritta Venho – Tottelematon – CDS
Julk. 30.1.2015
MGM-364 | 3:40 | FIMGM1500001
Säv. & sov. Kai Jämsä | Markus Ahola | san. Minna Immonen
Kai Jämsä: basso, taustalaulu
Lacu Lahtinen: rummut
Mika “Lamppari” Lamminsivu: kitara
Markus Ahola: kosketinsoittimet, taustalaulu
Petri Auer: kosketinsoittimet
Äänitys, miksaus ja masterointi:
Asko Ahonen – Revolver Studio

Piritta Venho – Tottelematon – musiikkivideo
Tuotanto/ ohjaus: Markus Ahola

• Kuuntele Piritta Venho – Tottelematon Spotifysta

Pirittan keikkamyynti: MagnumLive

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›