In English

MagnumLive

Pekka Hartoselta, Anniina Mattilalta ja Helminauhalta uutta musiikkia

JULKAISTU 13/03/2013

sawotta pekka_hartonen ikihippien_laulu

PEKKA HARTONEN & SAWOTTA – Ikihippien laulu, CDS, 2’46
Pekka Hartosen luotsaama Sawotta julkaisee reipasotteisen ja hauskasanoituksisen kappaleen Ikihippien laulu. Pekka Hartonen ei tanssikansalle juuri esittelyjä kaipaa. Hänet muistetaan myös Solistiyhtye Suomen ja Korsuorkesterin riveistä ja nyt Sawotan kanssa niitetään mainetta ympäri Suomen.

– Keikoilla itse panostan juuri perinteiseen tanssimusiikkiin, valsseista humppaan. Tämän Ikihippien laulu on siis myös rehti humppa ja siinä poljento on samankaltainen kuin ikivihreässä Katupoikein laulussa, ja se uppoaa takuuvarmasti parketilla, kertoo Pekka.

Kappaleen sävellyksen takana ovat maestrot kapellimestari-muusikko-säveltäjä Markku Johansson ja sanoituksen osalta sanaseppo Vexi Salmi. Sovituksesta vastaa Sawotta-orkesteri.
Sawotta-orkesterin kotisivu

Magnum Music Oy, MGM-293, FIMGM1200022
• Lataa kappale >>

anniina_mattila neulat_havupuun
ANNIINA MATTILA – Neulat havupuun
, CDS, 3’27
Persoonallisella laulusoundilla varustettu Anniina Mattila julkaisee upouuden singlen, joka kantaa nimeä Neulat havupuun. Petri Munck, monia hittejä takonut musiikin monitaitaja, on tehnyt Anniinalle kappaleen, joka toimii niin radioissa kuin parketilla. Sävellyspuolella Petrillä on ollut kumppanina Attila Jaki, jolla on myös takanaan pitkä ura muusikkona ja säveltäjänä.

Avenue-orkesterin kanssa keikkaileva Anniina on saanut runsaasti kiitosta monipuolisesta tanssiohjelmistostaan.

Magnum Music Oy, MGM-299, FIMGM1200028
• Lataa kappale >>

helminauha toisesta_todellisuudesta
HELMINAUHA – Toisesta todellisuudesta
, CDS, 3’25
Helminauha on orkesteri, joka laajalla ohjelmistollaan on voittanut tanssikansan sydämet ja keikkakalenteri kertoo omaa kieltään yhtyeen suosiosta.

Solisti Markus Kokkonen tunnetaan monista laulukilpailuista, mm. Suomi Iskelmän SM -voittajana. Orkesterin riveissä soittaa myös Kultaisen harmonikan finaalista tuttu Kalle Kämäräinen.

– Helminauha on perustettu jo vuonna 2007. Viimeisen puolentoista vuoden aikana on eteenpäin on menty aika lujaa ja tanssilavat ovat tulleet tutuiksi, iloitsee Kalle. Tälle singlelle olemme edelliseen singlejulkaisuun nähden hakeneet vähän erilaista, uutta soundimaailmaa. Toivottavasti kansa tykkää!

Toisesta todellisuudesta -kappaleeseen sävellyksen ja sanat on tehnyt Olli Leppänen. Sovituksesta vastaa Olli Leppänen yhdessä Helminauhan kanssa.
Helminauhaa-orkesterin kotisivu

Magnum Music Oy, MGM-307, FIMGM1300003
• Lataa kappale >>

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›