In English

MagnumLive

Paula Koivuniemen Elämästä-albumi julkaistaan 25. toukokuuta

JULKAISTU 08/05/2018

Rakastettu laulaja ja taiteilija Paula Koivuniemi julkaisee vahvoja tekstejä ja koskettavia tarinoita sisältävän levyn. Elämästä–niminen albumi julkaistaan toukokuun 25. päivä. Levylle on valikoitunut kymmenen elämänmakuista cover-kappaletta menneiltä vuosikymmeniltä aina tähän päivään asti. Elämästä-albumin julkaisee MagnumLive ja sen on tuottajana on toiminut Mika Toivanen.

• Tilaa levy: MagnumShop.fi
Äiti Spotifyssa / Youtubessa
Elämän nälkä SpotifyssaYoutubessa

Äitienpäiväksi levyltä kuullaan ensimmäinen kappale: Äiti (La Mama). Se on Charles Aznavourin jo 70-luvulla tunnetuksi tekemä, vahvaa tunnetta tulvillaan oleva käännöskappale. Äiti julkaistaan perjantaina 11. toukokuuta suoratoistopalveluissa (mm. Spotify / iTunes). Kappale on jo kuunneltavissa äitienpäivän kunniaksi Youtubessa.

Heti seuraavalla viikolla perjantaina 18.5. albumilta julkaistaan levyn ensimmäinen radiosingle, Elämän nälkä. Kappale on Pave Maijasen säveltämä ja sanoittama hitti vuodelta 1987, joka nyt Paulan tulkitsemana on saanut herkän latauksen. Kappaleesta tehdään myös musiikkivideo, joka julkaistaan myöhemmin.

– Uusi albumi sisältää itselleni tärkeitä lauluja elämän varrelta sekä omia suosikkikappaleitani, jotka olen aina halunnut laulaa. Olen iloinen, että siihen tuli nyt mahdollisuus, kertoo Paula.

Konsertti Savoyssa syyskuussa

Syksyllä Paula esiintyy pitkästä aikaa omaan levyynsä pohjautuvassa konsertissa. Tämä ainutlaatuinen konsertti on saanut nimekseen Elämästä ja rakkaudesta, ja se järjestetään Helsingin Savoy-teatterissa sunnuntaina 2. syyskuuta 2018. Konsertissa kuullaan nimensä mukaisesti myös vuonna 2010 julkaistun Rakkaudesta-levyn lauluja.

Lisätietoa konsertista / Osta liput!

– Ihanaa päästä jakamaan levyn tunnelma konserttiyleisön kanssa, iloitsee Paula.

Konsertin lippujen myynti alkanut Savoy / Lippu.fi  (alk. 38 e + toim.kulut).

Paula Kovuniemi, Elämästä, levy

Paula Koivuniemi – Elämästä, CD (julk. 25.5.2018)

1. Sinua, sinua rakastan

2. Samanlainen onni

3. Elämän nälkä

4. Kun aika on

5. Pettävällä jäällä

6. Rakkaus on merkillinen maa

7. Äiti

8. Tiet

9. Laulut kun kuolevat

10. Viimeinen yö

MagnumLive2018

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›