In English

MagnumLive

Pasi Vainionperä katuu kosteita iltoja uudella singlellään

JULKAISTU 27/05/2019
Pasi Vainionperä

Iskelmäartisti Pasi Vainionperä palaa koskettavalla ja suurella kappaleella En ollutkaan sun arvoinen. Tämä julkaistava single kappale tulvahtelee vahvoja melodioita, jotka antavat kauniin pohjan Vainionperän tunteikkaalle tulkinnalle. Tarttuva ja mahtipontisesti soiva kappale kertoo riipaisevasta kaipuusta ja katumuksesta.

Usein ihminen osaa arvostaa asioita vasta, kun on menettänyt ne. En ollutkaan sun arvoinen -kappaleessa kertoja on rikkonut parisuhteensa, kun itsellä on ollut liiaksi menovaihde päällä ja toinen on kyllästynyt huonoon kohteluun. Kosteat baari-illat venyvät aamutunneille ja toinen valvoo kotona odottaen, kunnes mitta on tullut täyteen. Lopulta kaikista kovapäisinkin tajuaa, mitä hänellä on ollut ja mitä on menettänyt oman käytöksensä vuoksi, kertoo Vainionperä biisin taustoja.

Pasi Vainionperä on tehnyt uuden kappaleen yhdessä luottotuottajansa Christianin kanssa. Hitikkään sävelkynän omaava Christian on Vainionperän pitkäaikainen ystävä, joka tunnetaan yhteistyöstään mm. Pate Mustajärven ja Irinan kanssa. Miksauksesta ja masteroinnista on vastannut Jesse Vainio, joka on miksannut mm. Sunrise Avenueta, Suvi Teräsniskaa ja Poets Of The Fallia.

Uuden singlen taustatiimi on siis sama kuin pari vuotta sitten julkaistulla Rakkauden rikollinen –kappaleella, joka lähti nopeasti radiosoittoon useammalla kanavalla. Tiivistyneessä ja toimivassa yhteistyössä uusia biisejä on syntynyt luontevasti ja uutta musiikkia on odotettavissa.

Pasi Vainionperä tuli suuremmalle yleisölle tutuksi voitettuaan Iskelmäartisti-kilpailun vuonna 2009. Esikoislevyn suuret kappaleet Rakkaudessa suuria, Hetki kaunis ja Ole totta nousivat radiohiteiksi. Karismaattisena esiintyjänä tunnetulla Vainionperällä on vankka fanipohja ja aktiivinen iskelmäartisti keikkailee koko ajan ympäri Suomea.

Kuuntele single YouTube /  Spotify

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›