In English

MagnumLive

Parhaat pikkujoulut ikinä – ilman stressiä!

JULKAISTU 16/09/2019
Kaikki esiintyjät ja ohjelmanMagnumLiveltä

Puuttuuko pikkujouluiltasi vielä paikka, teema, bändi tai esiintyjä? Onko setti muuten kasassa, mutta vielä pitäisi löytää juontaja tai puhuja? Vai tuntuuko, että on vaikea löytää aikaa koko pikkujouluprojektille? Jos yrityksesi pikkujoulujärjestelyt ovat vaiheessa, nyt on aika toimia!

 • Lue lisää pikkujoulujen järjestämisestä
 
Jean S., Erika Vikman, Mikale Saari, Sami Hintsanen

Etsitkö esiintyjää?

MagnumLiveen valikoimasta löydät varmasti sekä teemaanne että budjettiinne sopivan esiintyjän! Sopisiko teille esimerkiksi Hovimuusikko Ilkka, kantele-popin mestari Lauri Schreck tai Duo DJ A. Myllykosken ja saksofonisti Antti Hynnisen tyylikäs improvisoitu musiikki? Tai Suomen energisin bilebändi Jean S?

 • Tutustu esiintyjiin & ohjelmiin
 

Tarvitsetko teeman?

Miltä kuulostaisi teemabileet? Pistä sukat pyörimään Boogie Woogie -fiftaribileissä, tanssi Charlestonia salakapakassa, osallistu yrityksestänne kuvattujen filmien Oscar-gaalaan tai astu Showbaarimestarien isännöimään showbaariin.

• Tutustu teemabileisiin
 
Kimmo Vehviläinen

Uupuuko juontaja?

MagnumLiveltä löydät ammattitaitoiset juontajat paitsi pikkujouluihin, myös muihin yritystilaisuuksiin. Sopisiko teille esimerkiksi Kimmo Vehviläinen, Kaj Kunnas, Mikko Leppilampi tai vaikkapa Jaana Pelkonen? Vai kuitenkin Tuija Pehkonen?

Tutustu juontajiin
 

Laitetaanko show pystyyn?

Drag-artisti Marko Vainion näyttävä Divet Show nostaa juhlanne aivan uudelle tasolle! Divet Show tuo tilaisuuteen säihkettä, tyyliä, rutkasti huumoria – sekä kaikki upeat musiikin legendat!  Tämä esiintyjä on nyt ajankohtainen: Marko Vainio voitti torstaina 22.8.2019 arvostetun Spirit of the Fringe -palkinnon maailman suurimmilla Edinburgh Fringe -taidefestivaaleilla. Lue lisää >

Tutustu Show-ohjelmiin

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›