In English

MagnumLive

Ota etukeno syksyyn ja varaa bilebändit jo nyt!

JULKAISTU 31/07/2017
Bilebändi tapahtumassa

Ammattitaitoiset muusikot nostattavat tunnelman loppuvuoden juhlissa ja houkuttelevat tanssilattialle kaikki puujaloista parketin partaveitsiin. Bilebändit Darlings, Sallad, The Bubble ja Groove President ovat nyt tilattavissa tanssittamaan, viihdyttämään ja isännöimään yrityksesi juhlia. Katso myös bändien MagnumLiven studiossa nauhoitetut uunituoreet showreelit!

Darlings tunnetaan aikaansa bilefiiliksen nostattajana, jolla on aina hallussa uusimmat tanssibiitit klassikoita unohtamatta. Darlingsin valovoimaisen solistin, Riina Heikkisen, laulu on aivan omaa luokkaansa, mikä nähtiin ja kuultiin myös The Voice of Finlandissa. Kansainvälisetkin asiakkaat hurmannut Darlings on tyylikäs bilebändi vaativampaankin makuun!

Sallad hallitsee kaikki musiikin tyylilajit, mutta bileistä kantautuneiden kehujen perusteella tämä bändi saa yleisön villiksi ja tanssijalat vispaamaan nimenomaan lattarirytmeillä. Salladin jo ennestään vauhdikkaan lavashown tähdittäjänä on nähty usein myös kotimaan valovoimaisimpia tähtiä, joten kokemusta tältä mukaansatempaavalta yhtyeeltä ei ainakaan puutu! Salladilta löytyy myös bilebändigenren taatusti raflaavin kitaristi.

The Bubble on tuttu bändi useiden isojen brändien yritysjuhlista sekä tuhansien juhlijoiden tanssittajana risteilyaluksilta. Bubble tunnetaan bändinä, joka diggaa vanhasta kunnon musasta, ei tingi musiikin laadusta ja jonka hyvä fiilis yhdessä soittamisesta saa myös yleisön aina hyvälle tuulelle. Bändin solisti Janne Virtanen on yksi MagnumLiven luottomiehistä, joka on tehnyt bilebändikeikkojen lisäksi myös paljon gaalajuontoja yritystapahtumissa. Näin ollen Janne huolehtii tarvittaessa myös illan isännöinnistä.

Groove President on monille tuttu myös Helsingin yöelämästä, jossa bändi nähdään usein säestämässä livekaraokelaulajia. Groove President on tilattavissa paitsi livekaraoken taustabändiksi, myös täysveriseksi bilebändiksi, joka ei todellakaan jätä yleisöä kylmäksi. Lisäksi valikoimassa on myös tyylikäs, etenkin yritysten asiakastilaisuuksiin sopiva Frank Sinatra show & dinner -esitys. Bändin supliikki solisti Vallu Lukka toimii tarvittaessa myös tilaisuuden juontajana.

Tutustu myös muihin bilebändeihimme!

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›