In English

MagnumLive

Osta joululahjaksi teatteri- ja konserttilippuja

JULKAISTU 15/12/2014
Laulaja - Olavi Virta ja Volare, osta liput joululahjaksi

Elämyksiä ei ole koskaan liikaa, mutta ylimääräistä tavaraa sen sijaan pyörii aina nurkissa. Anna tänä jouluna tavaran sijasta läheiselle, asiakkaalle tai henkilökunnallesi lahjaksi elämys.

Valittavanasi on huippumenestys Laulaja – Olavi Virta tai tunnelmallinen Volare – italialainen ilta. Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä monet syksyn esityksistä myytiin loppuun. Lue lisää esityksistä tästä kirjeestä ja valitse omasi – lahjaksi tai itsellesi!

Laulaja – Olavi Virta

Olavi Virran syntymästä tulee kuluneeksi helmikuussa 2015 juhlavat 100 vuotta. Rakastetun laulajan kunniaksi elokuussa 2014 sai ensitulemisensa uusi musiikkiesitys: Laulaja – Olavi Virta. Esitys on saanut huikean yleisönsuosion ja sitä on esitetty loppuunmyydyille katsomoille. Nyt myynnissä ovat kevään 2015 esitykset.

Yleisökommentti Lippupalvelun sivuilla:
”Hieno musiikkimatka Suuren Mestarin elämään. Juuri sopivasti musiikkia mielenkiintoisen elämäntarinan ympärillä. Ja todella hienot laulajat. Erittäin nautittava esitys!”

Lisätiedot ja liput

Volare – italialainen ilta

Suomalaiset villinnyt italialainen hurmuri Umberto Marcato esiintyy italialaisen illan pääsolistina. Kahtena muuna solistina nähdään iki-ihana Milana Misic ja nuori tulkitsijakyky Amadeus Lundberg. Konsertissa vierailee myös Umberton yhteistyökumppani, Miso Misic.

Italialainen ilta täynnä nostalgiaa…Maruzella, Lazzarella, Ciao Ciao bambina… ja monia muita tunnelmapaloja. Erinomainen lahjaidea Italia-fanille ja kaukokaipuuta potevalle!

Yleisökommentti:
Hyvän mielen konsertti, joka vei mukanaan Italian tunnelmiin. Amadeus on Suomen Andrea Bocelli!

Lisätiedot ja liput

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›