In English

MagnumLive

Olli Lepänrinne: Silloinkin kun et uskoisi

JULKAISTU 19/03/2021
Olli Lepänrinne

Silloinkin kun et uskoisi on jatkumoa Olli Lepänrinteen uusille julkaisuille. Muutamien vuosien tauon jälkeen 18.11.2020 julkaistiin sinkkubiisi Kahta ei karkuun pääse. Nyt uuden tuotannon julkaisutahti on tiiviimpi, ja 19.3.2021 kuultavissa on lämminhenkinen ja humoristisellakin tavalla parisuhteen arkea käsittelevä kappale.

– Laulun aihe ja lähestymistapa oli pyörinyt pitkään mielessä ja lopulta se tavallaan kirjoitti itse itsensä. Kappale on realistinen kuvaus arkipäiväisitä asioista ja niihin suhtautumisesta pitkässä parisuhteessa. ”Silloinkin kun et uskoisi” on samalla hyvin henkilökohtainen ja sanasta sanaan tosi.

– Keikoilla saadun palautteen mukaan tarinaan on helppo samaistua, olen saanut tästä runsaasti ”Täähän on ihan niin kuin meillä kotona” – tyyppisiä kommentteja. Ja hyvä niin! Lauluntekijänä pyrin siirtämään omakohtaisia kokemuksia teksteihin. Saan onnistumisen tunteen, kun saa tarinasta tehtyä kuulijalle omaksuttavan kuin se kertoisi hänestä itsestään.     

Olli Lepänrinne (aiemmin Olli Leppänen), on turkulainen laulaja-lauluntekijä. Oman soololevynsä jälkeen Olli on kirjoittanut lauluja muille esiintyjille (mm. Suvi Teräsniska, Kyösti Mäkimattila, Neljänsuora, Finlanders, Mikko Mäkeläinen, Anne Mattila, Yölintu), ja hänen laulujaan on julkaistu jo noin 150 kappaletta eri artistien toimesta.     

• Julkaisupäivä 19.3.2021
Spotify 
• Säv. san. sov. Olli Lepänrinne. MagnumLive / Mark My Tunes 2021

www.ollilepanrinne.fi / Facebook / Instagram

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›