In English

MagnumLive

Nuorten poikien Läpivalaisu julkaisee: Pienen pojan haaveet

JULKAISTU 08/10/2015

• Kuuntele Läpivalaisun Pienen pojan haaveet Youtubessa!

Tässä tulee uusi, valloittava kokoonpano, kotkalainen LäpiValaisu, joka varmasti saa lavayleisön jalat vipattamaan ja hymyn kuulijan huulille. Näitä kavereita ei nuoruus haittaa, ikäjakauma on tällä hetkellä 14 – 17 v.  Nuoresta iästä huolimatta esiintymisessä näkyy palo ja rakkaus tanssi- ja iskelmämusiikkiin.

Yhtye on nyt solminut keikkamyyntisopimuksen ja levytysdiilin MagnumLiven kanssa ja työ tanssikansan viihdyttämiseksi starttaa tosissaan. Taipaleensa alkumetreillä yhtye julkaisee MagnumLiven tallissa singlen Pienen pojan haaveet, jonka aikoinaan on esittänyt Jarno Sarjanen Syksyn Sävelessä (1971) ja myöhemmin levyttänyt myös Yölintu.

– Loppukesä ja syksy on tuonut opiskelun lomassa mukavasti keikkaa, joka käy kyllä meille. Pienen pojan haaveet – ainakin nimi on hyvä. Tuli heti sellainen reissumiesolo, joka toivottavasti kuuluu myös musiikissa. Ja sitä reissaamistahan tämä keikkailu on. Nuorten poikien kuuluukin vähän reissata, riemuitsee solisti Santeri Piira.

– Tulevaisuuden unelmista sen verran, että jospa vaan saataisiin tehdä keikkaa. Hyvin toiminut tämä koulu vs. keikkailu ja kesäkeikkoja jo odotellaan. Mä olen tosi iloinen tästä kaikesta!

Mistä kaikki alkoi?
Alkuvuodesta 2013 kosketinsoittaja Topi Sunila, rumpali Valtteri Jaakkola ja kitaristi-laulaja Santeri Piira löivät hynttyyt yhteen ja yhteinen soittotaival alkoi. Vuonna 2014 riveihin astui vielä basisti Miro Kananen ja Läpivalaisun nykykokoonpano oli valmis. Yhtye on voittanut yläasteiden kesken pidetyn Musafoorumi-bändikisan 2014 ja Santeri on valittu myös vuoden 2012 Tangojuniori-voittajaksi (Tangomarkkinat).

Bändi mainitsee esikuvikseen Hurman ja Sinitaivaan, jotka niinikään ovat Kotkan kasvatteja. Musiikkipiireissä jo innolla odotellaan bändin keikoille tuloa – olisiko tässä yksi vastaus nuorison saamiseksi tanssilavoille?

Tilaa LäpiValaisu keikalle MagnumLiven myyntipalvelusta.

Tästä musiikillisesti iskelmäkansaa läpivalaisevasta porukasta kuullaan vielä – ja pitkään! HUOM! Läpivalaisun nuoret jäsenet käyvät koulua ja opiskelevat, joten keikkailu talviaikaan painottuu viikonloppuihin. Kesälomien alkaessa bändi on valmiina valloittamaan tanssilavat ja keikkailemaan ympäri Suomen.

Läpivalaisu, Pienen pojan haaveet, single

Pienenpojan haaveet, CDS, julk. 9.10.2015
3’54 / MGM-389 / FIMGM1500062
Säv ja san. Kari Kuuva, sov. Läpivalaisu, Olli Leppänen, Aki Väkevä
Tuotanto: Madmix, Aki Väkevä
c & p MagnumLive 2015

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›