In English

MagnumLive

Nuori Tangomarkkinat-finalisti Silla Pöyry viihdyttää monenlaisilla keikoilla

JULKAISTU 23/07/2019

Tähti on syttynyt! Nuori, hurmaava Silla Pöyry näytti kykynsä ja valloitti Seinäjoen Tangomarkkinat -finaalissa koko Suomen kesällä 2019. Ihastusta herättänyt, vasta 18-vuotias Silla raivasi tiensä suoraan superfinaaliin asti.

– Mieletön kokemus kaikin tavoin. Haluan rohkaista erityisesti nuoria tangon ja tanssin pariin. Tanssilavakeikoilla ja esiintymiseni kautta pystyn toivottavasti antamaan ihmisille uusia ja erilaisia elämyksiä. Keikkojen aikana ja jälkeen tulee itsellenikin onnellinen olo, kertoo Silla, joka itsekin silloin tällöin pujahtaa tanssiparketille tanssimaan.

Sillalla on esiintymiskokemusta monilta estradeilta. Tanssilavakeikkoja, ja myös joulukonsertteja, hän on tehnyt nuoresta iästään huolimatta jo vuosia mm. Eino Grönin kanssa. Vieraita eivät ole jazz-keikatkaan. Takana on siis lukuisia ja monenlaisia keikkoja. Säestäjinä Sillan rinnalla on toiminut mm. Marian ja Mihail Petrescu, Iiro Rantala ja Jani Helenius.

Silla Pöyry siirtyi 23.7.2019 alkaen MagnumLiven keikkamyyntiin. Nyt raikas tähti suuntaa tanssilavoille Jani Helenius & Roulette -kokoonpanon kanssa. Silla haluaa jatkossakin tehdä tanssikeikkojen lisäksi konsertteja, joten vain taivas on rajana eri estradien suhteen.

Sillä pääsee myös levytysstudioon ja syksyn alussa saamme kuulla uutta musiikkia, julkaisijana tuotantoyhtiö MagnumLive.

Tunnelmia Tangomarkkinoiden torikeskeskuksesta:  

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›