In English

MagnumLive

Noora Karmalle oma tv-show ja mittava yhteistyösopimus

JULKAISTU 19/11/2013
Noora Karma, illusionisti, maagikko

Kansainvälisen uran tehnyt maagikko ja illuusion mestari Noora Karma kuvaa parhaillaan kevätkaudella 2014 nähtävää omaa illuusioshowtaan.

MTV3:n uutuusohjelmassa mentalisti Noora Karma näyttää meille suomalaisille todelliset taitonsa. Maaliskuussa 2014 alkavassa ohjelmassa tullaan näkemään suuria ja pieniä illuusioita sekä lähes mahdottomilta vaikuttavia esityksiä. Noora haastaa itsensä myös fyysisesti monin eri tavoin. Yksi kevään näyttävimmistä tempuista on Nooran elävältä hautaaminen, joka vaatii vahvaa mielen hallintaa.

Noora Karma solmi mittavan yhteistyösopimuksen S-ryhmän kanssa

Suomalaisia lukuisilla liveshow- ja TV-esiintymisillään hurmannut mentalisti on solminut S-ryhmän kanssa mittavan yhteistyösopimuksen. Noora tullaan näkemään syksyn 2013 aikana niin TV.ssä, radiossa kuin printtimediassa mm. S-ryhmän Helsingin Sanomien mainonnassa. Nooran ääntä kuullaan myös S-ryhmän markettien keskusradioista uuden kampanjan siivittämänä ja eri toimipisteissä on Nooran pahvifiguureita. Tuotteena kampanjassa on S-ryhmän uusi S-yrityskortti ja teemana ”Eroon kuittisirkuksesta – Noora taikoo yritykset kuitittomaksi”.

Televisiokampanjaan kuluu neljä eri mainosta. TV-spotteja ja Nooran kuittitemppuja voi katso täältä: www.s-business.fi

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›