In English

MagnumLive

Noora Karma valloittaa

JULKAISTU 25/03/2013

Suomen tämän hetken yksi tunnetuimmista ja puhutuimmista julkisuuden henkilöistä on Noora Karma. Hän on illuusioiden, ennustusten ja ajatustenluvun mestari. Nooran lukuisat esiintymiset TV-kanavilla ja radio-ohjelmissa sekä laaja lehdistön ja sosiaalisen median kiinnostus ovat tehneet hänestä halutun esiintyjän.

Noora on kansainvälisestikin tunnettu näyttävä taiteilija, uskomattomien illuusioiden tekijä mutta myös taitava pianisti. Nooran showt ovat jännittäviä ja viihdyttäviä ohjelmanumeroita. Ne ovat mahdottomilta tuntuvia – jotkut jopa Nooralle vaarallisia toteuttaa.

• Illuusioshow koostuu klassisesta taikuudesta, huumorista ja mystiikasta. Show voi sisältää näyttävää estraditaikuutta tai close-up lähitaikuutta. Esitettävän shown valintaan vaikuttavat esitystilan koko ja korkeus.

 • Mentalismishow sisältää taikuutta, ajatusten lukua, ennustamista ja musiikkitelepatiaa sekä hypnotisointia. Noora suunnittelee esitysten sisällön kunkin tilaisuuden mukaisesti ja showt sopivat kaiken ikäisille. Kaikkiin ohjelmanumeroihin Noora kutsuu yleisöstä avustajia ja musiikki tuo esityksiin lisädramatiikkaa. Show vaihtoehdot ovat kestoltaan 30 – 40 minuuttia tai 60 – 75 minuuttia.

Nooran lähimmät esiintymiset mediassa:
• Enbuske & Linnanahde Crew, 23.3. klo 22.35 (MTV3)
• Yöradio, vko 13, pe-la yö 23.3. (Yle Radio Suomi)
• Korkojen kera, pe 29.3. klo 20.00 (MTV3)

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›