In English

MagnumLive

Nomin singlet ovat soineet Suomen radioissa yli 3500 kertaa

JULKAISTU 02/10/2018
Nomi

Raikas artistitulokas Nomi julkaisee neljännen singlensä Elossa (Sony Music) perjantaina 28.9. Syyskuussa 2017 julkaistu debyyttisingle Ota mut takas oli Suomen radiolistan top100:ssa 10 viikkoa putkeen, mikä on debyyttiartistille poikkeuksellisen kova suoritus. Ota mut takas soi mm. Iskelmällä ja oli Radio Suomen soitetuin kappale useana viikkona. Tammikuussa julkaistu toinen single ”Ihanii ihmisii” nousi sekin Iskelmän ja Radio Suomen soittolistalle. Kolmas single Hetken tärkee soi myös paikallisradioiden taajuuksilla. Yhteensä Nomin kappaleet ovat soineet Suomen radioissa huikeat yli 3500 kertaa.

Tulevan albumin neljäs single ”Elossa” esittelee edellisten singlejen tapaan Nomin poikkeuksellista kykyä laulaa melodiat ja tekstit suoraan kuulijan sydämiin:

– Elossa kertoo itsensä hyväksymisestä ja siitä, miten uskaltaa olla välittämättä muiden mielipiteistä. Ei pidä miettiä liikaa vaan elää hetkessä. Jos joku kehuu, uskalletaan ottaa kehut vastaan ja ollaan elossa just nyt, kuvailee Nomi.

21-vuotias Nomi on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä jo paljon musiikin saralla. Hän on tehnyt omaa musiikkia pitkään ja ollut mukana myös laulukilpailuissa ja musikaaleissa. Uusilla singleillä Nomi on kuitenkin urallaan täysin uuden alun edessä:

– Musiikki on ainoa asia mihin en oo koskaan kyllästynyt. Olen harrastanut musiikkia pienestä asti. Muskari, kuoro, pianotunnit, Sibelius-lukio sekä aktiivinen työnteko ja palo tehdä itselle rakasta asiaa ovat siivittäneet tieni tähän pisteeseen, että julkaisen nyt tulevan debyyttialbumini ensimmäisiä singlejä. Haluan tehdä musiikkia, jolla on mahdollisuus koskettaa laajaa yleisöä, Nomi kertoo.


 

www.instagram.com/nomivirallinen

www.facebook.com/nomivirallinen

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›