In English

MagnumLive

Milanan uusi kappale kertoo koulukiusatusta

JULKAISTU 29/06/2018
Mmilana Misic, kirja, Laila Kinnunen, Aikoja sitten

Milana Misicin koskettavien ja vahvasisältöisten kappaleiden sarja jatkuu. Kesäksi vuoron saa Oon ok, joka jatkaa edellisten biisien Suvi, Aikoja sitten ja Rakkauslukko viitoittamaa tietä.

– Mitä haluaisit sanoa koulukiusaajallesi, jos kohtaisit hänet aikuisena? Mahtuisitteko samaan pöytään luokkakokouksessa? ”Oon ok” sai alkunsa tällaisten kysymysten pohdinnasta. Pidän tätä tsemppilauluna koulukiusatuille, selvittää Milana kappaleen tarinaa.

Biisin tekijöinä on aiempien singlejen tapaan voimakolmikko Lasse Väyrynen ja Antti Karisalmi (sävellys & sovitus) sekä Sanna Korkee (sanoitus).

Kappale on lopulta positiivinen huuto selviytymisestä ja siinä paistaa kesän aurinko ja kuuluu skumpan kilistely.

– Tämän on minusta selkeästi kesäbiisi, jonka sovituksessa on käytetty vaikutteita tekijätiimin kouluaikaisten starojen biiseistä, eli muutaman 80-luvun hitin tarttumapintaa saattaa sieltä joku löytää. Mahtaako joku tunnistaa?, arvuuttelee Milana.

Kuuntele: Spotify: https://spoti.fi/2KuS1qC / iTunes: https://apple.co/2MzbIOC

Kesällä Milana esittää erilaisilla klubeilla omaa musiikkiaan ja syksylle on tulossa useampia konserttikiertueita. Uutuutena Milana nähdään mm. Ystävän laulu -kiertueella, jossa hänen rinnallaan nähdään Tomi Metsäketo ja Amadeus Lundberg. Tiiviiseen vuoteen on mahtunut mukaan myös toukokuussa kirjan julkaisu ”Milana – elämäni Laila Kinnusen tyttärenä”.

Milana Misic

Milana, Oon ok, cds
Julk. 29.6.2018
FIMGM1800050 / MGM-494
Säv. & sov. Lasse Väyrynen, Antti Karisalmi, san. Sanna Korkee
MagnumLive 2018

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›