In English

MagnumLive

Milanalta tulossa kirja ja laulu äidilleen

JULKAISTU 09/04/2018
Milana Misic, kirja

Milana Misicistä julkaistaan kirja huhtikuun 19. päivä, joka valottaa hänen elämäänsä ja kasvamistaan epävarmuuden, väkivallan ja alkoholismin ilmapiirissä. Kirjan nimi on Milana – Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä.

Kevään ja kirjan työstöprosessin aikana Milanalle syntyi ajatus laulusta, ja hän halusi tehdä kappaleen omalle äidilleen. Kappale sai nimekseen Aikoja sitten. Sen sävellyksestä vastaavat Antti Karisalmi & Lasse Väyrynen ja sanoituksesta Sanna Korkee. Kappale julkaistaan perjantaina, huhtikuun 20. päivä. Kappaleesta tehdään myös musiikkivideo, joka julkaistaan muutama päivä kappaleen julkaisun jälkeen.

Parhaillaan Milana kiertää ympäri Suomen menestyksekkään Sinun silmiesi tähden –konserttikiertueen siivittämänä. Konsertin käsikirjoituksesta vastaa monien nostalgiakonserttien takaa tuttu Susanna Haavisto, joka on tehnyt matkan kahden suuren tähden, Laila Kinnusen ja Olavi Virran tuotantoon. Konserteissa Milanan rinnalla nähdään Amadeus Lundberg. Kiertue on jatkoa jo yli kolme kautta menestystä niittäneelle Idän ja lännen tiet -konserttikiertueelle, jota esitettiin ympäri Suomen täysille saleille, mutta kevään 2018 konserteissa kuullaan ja nähdään nyt aivat uudet laulut ja tarina. 

Kiertueen jäljellä olevat päivät:

Su 22.04. Karkkila, Karkkilasali, klo 16
Ke 02.05. Espoo, Sellosali, klo 19
To 03.05. Pori, Promenadi, klo 19
La 05.05. Ähtäri, Ähtäri-halli, klo 18
Su 06.05. Pietarsaari, Schaumansali, klo 16
Ke 16.05. Hyvinkääsali, klo 19
To 17.05. Seinäjoki, Törnävä, klo 19

https://www.magnumlive.fi/konsertit-ja-tapahtumat/sinun-silmiesi-tahden/

Kirjan julkaisee Like Kustannus ja sen on kirjoittanut Merja Asikainen. (Kirjan kansi: http://like.fi/kirjat/milana/)

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›