In English

MagnumLive

Milana Misic ja Hannu Lehtonen: Kahden tähden ilta

JULKAISTU 13/03/2013
Milana Misic, Hannu Lehtonen, Kahden tähden ilta, Olavi Virta, Laila Kinnunen

Laila Kinnusen ja Olavi Virran laulujen ilta
– Konsertit huhtikuussa Raahessa ja Ylivieskassa

Milana Misic ja Hannu Lehtonen esiintyvät yhdessä keväällä 2013 kahdessa konsertissa. Estradilla nähdään solistien laulullista sekä sanallista vuoropuhelua kahdesta aikamme legendaarisimmasta iskelmätähdestä, Laila Kinnusesta ja Olavi Virrasta. Ilta kantaa nimeä Kahden tähden ilta ja sen on käsikirjoittanut Susanna Haavisto. Konsertit järjestetään 4.4. Raahesalissa ja 5.4. Ylivieskatalolla.

Solisteja säestää Mandshuria-orkesteri, jossa soittavat Tuomas Kesälä (piano), Jarmo Nikku (kitara, mandoliini), Vesa Aaltonen (rummut) ja Juha Tikka (basso). Konsertin kapellimestarina toimii Juha Tikka joka vastaa myös kappaleiden sovituksista.

Kuusi albumia julkaissut ja Suomen Euroviisuistakin tuttu Milana Misic tulkitsee oikeutetuksi Laila Kinnusen tyttärenä äitinsä kappaleita. Yksi hänen albumeistaan, Valoa ikkunassa, pitää sisällään ikimuistoisia Lailan tunnetuksi tekemiä lauluja. Konsertti-, teatteri- ja oopperalavoiltakin tuttu baritoni ja diblomisaksofonisti Hannu Lehtonen on jo pitkään esittänyt arvostamansa Olavi Virran tuotantoa.

www.milanamisic.com, www.hannulehtonen.com

Laila Kinnunen ja Olavi Virta ovat vielä tänäänkin Suomen iskelmätaivaan kruunaamattomat kuninkaalliset. Kaksi eri aikaan syttynyttä ilmiömäisen musikaalista tähteä, joiden kohtaloiden nousut ja laskut ovat surullisen samankaltaisia. Heidän äänensä ja lukemattomat rakastetut laulunsa elävät meissä suomalaisissa kauniina muistoina ja kuvina. ”Kahden Tähden tähden” -konsertissa Lailan ja Olavin laulut kulkevat rinnakkain tarinoina legendojen elämästä.

Kahden tähden ilta -konsertit järjestetään keväällä seuraavasti:

Raahe, Raahesali
to 4.4.2013, klo 19.00
liput: 25 e
ticket.raahe.fi

Ylivieska, Ylivieskatalo, Akustiikka
pe 5.4.2013, klo 19.00
liput: ennakkoon 23 e, ovelta 25 e
www.lipputoimisto.fi

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›