In English

MagnumLive

Mikael Konttiselta uutta musiikkia

JULKAISTU 01/10/2014
Mikael Konttinen, Juokse kovempaa

Mikael Konttisen single Juokse kovempaa julkaistaan perjantaina 3.10.2014.

• Kuuntele Mikael Konttinen – Juokse Kovempaa Spotifyssa.

– Kappale on vauhdikas ja tunteikas kertomus ihmissuhdekiemuroista. Vallan ajankohtainenkin biisi, koska juoksin viime viikon lauantaina 7. maratonini Espoossa, kertoo vauhdikas Mikael.

Itsenäisyyspäivän Linnan juhlat, Suomen Euroviisufinaali, useita TV-esiintymisiä ja juontajan rooleja isoissa projekteissa, albumeja, TV-sarjan Toisenlaiset frendit -tunnari ja satoja keikkoja…näistä on rakennettu Mikael Konttisen tämänhetkisen CV:n tähtihetket. Lisää merkintöjä tälle liikennelentäjäksi valmistuneelle laulaja-muusikko-juontajalle on tulossa roppakaupalla.

Monitaituri muistetaan myös TV-ohjelmasarja Mikaelin naiset (TV1), jossa taitavana pianistina tunnettu Mikael säesti Suomen kirkkaimpia naisartisteja ja näitä special-esiintymisiä on nähty myös eri tapahtumissa.

Mikael Konttinen ja orkesteri Nelinpeli on jo vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmän tähtitaivaalla. Monipuolinen musiikki ja tyyli valitaan aina tilaajan toiveiden mukaan. Lavoilla raikuu perinteinen tanssimusiikki ja yritys yms. tilaisuuksissa taittuu myös niin suomalainen kuin ulkolainen bilemusiikki.

• Katso Mikael Konttisen keikkakalenteri

Mikael Konttinen – Juokse kovempaa, CDS
San. & Säv: Mikael Konttinen, Ellen T, Erik Nyholm
Tuotanto & sovitus: Erik Nyholm
Taustalaulut: Mikael Konttinen & Erik Nyholm / akustiset kitarat: Ellen T & Erik Nyholm / sähkökitarat: Markku Ollikainen, / jouset: Ellen T
Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers
(p) & (c) 2014 Universal Music Oy

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›