In English

MagnumLive

Mikael Konttinen: Luottaa saan

JULKAISTU 11/04/2014
Mikael Konttinen

Valtava määrä keikkoja vuodessa, solistina eri kokoonpanoissa, juontajapestejä ja tv-keikkaa – näistä on tehty Mikael Konttisen perusduuni. Laulajan rooli nousee nyt vuorostaan isompaan osaan kun uusi sinkku Luottaa saan julkaistaan perjantaina 11.4.2014. Kappale on Erik Nyholmin, Sinikka Svärdin ja Mikaelin tekemä. Sävellyksen henki vie musikaalien ja elokuvamusiikin isoon tunnelmaan jolla Mikaelin herkkävireinen lämmin ääni pääsee täyteen oikeuteensa. Mikael kertoo kappaleesta:

– Niinhän sitä sanotaan, että hiljaa hyvä tulee ja hyvää kannattaa odottaa. Kolmas albumini on ollut yli kolmivuotinen projekti ja nyt tuntuu että olen onnistunut löytämään oman tyylini ja suuntani. Olen uskaltautunut säveltämään ja olenkin ollut säveltämässä lähes kaikissa albumini kappaleissa. Nyt julkaistava sinkku Luottaa saan on tunnelmaltaan mielestäni hieno ja suorastaan lentävä kappale. Sitä oli erittäin suuri ilo säveltää Erik Nyholmin kanssa ja Sinikka Svärd kirjoitti siihen todella koskettavan tekstin.

Mikael valmistelee kolmatta albumiaan julkaisuun syksyllä. Luvassa on ajatonta pop-iskelmää, ripaus retroa ja tyylikästä viihdettä.

Kuuntele Mikael Konttinen – Luottaa saan Spotifysta.

Mikael Konttinen, Luottaa saan, single

Mikael Konttinen – Luottaa saan, CDS
Säv. Mikael Konttinen & Erik Nyholm
San. Sinikka Swärd
Sov. Erik Nyholm
c & p Universal Music 2014

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›