in-english

MagnumLive

Suunnittelu

messuosaston suunnittelu, martela

Messutapahtumat ovat merkittävä markkinointipanostus yritykselle. Siksi suunnittelemme ne aina huolella asiakkaillemme. Messurakentajana pyrimme hoitamaan asiat niin, että materiaalit sekä rakenteet ovat kustannustehokkaasti käytettävissä myös tulevissa tapahtumissa. Suunnittelemme messukokonaisuuksia, joiden toteutuessa kaikki osapuolet voittavat.

3D-tekniikka ja visualisointi

Luomme suunnitelmistamme asiakkaalle 3D-mallinnukset. Tämä helpottaa kokonaisuuden hahmottamista etukäteen. Teemme mallit suoraan mittakaavaan, jolloin voimme käyttää niitä hyväksemme myös esimerkiksi logistiikan ja rakentamisen suunnittelussa. Malleihin saamme visualisoitua myös kohteeseen suunnitellun valaistuksen.

Messuosaston suunnittelutiimi

Suunnittelutiimimme koostuu alan ammattilaisista, joilla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista tilaisuuksista ja tapahtumista sekä Suomessa että kansainvälisesti. Graafikot, suunnittelijat ja teknikot luovat kokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaan. Tai antavat luovuuden ottaa vallan ja hahmottavat asiakkaalle aivan uudenlaisen messuosaston.

MagnumLiven omat mestarirakentajat viimeistelevät työn tarkasti, jokaista yksityiskohtaa myöten. Tällöin voimme tarjota asiakkaillemme jotakin ainutlaatuista. Olemme yksi toimija, joka palvelee kokonaisvaltaisesti.

Tutustu työnäytteisiin Pyydä tarjous

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android