In English

MagnumLive

Messuosaston suunnittelu

messuosaston suunnittelu, martela

Messutapahtumat ovat merkittävä markkinointipanostus yritykselle. Siksi suunnittelemme ne aina huolella asiakkaillemme. Messurakentajana pyrimme hoitamaan asiat niin, että materiaalit sekä rakenteet ovat kustannustehokkaasti käytettävissä myös tulevissa tapahtumissa. Suunnittelemme messukokonaisuuksia, joiden toteutuessa kaikki osapuolet voittavat.

Messuosaston suunnittelun tavoitteena erottuva ja tehokas messuosasto

Messuosaston suunnittelun tavoitteena on messuosasto, joka erottuu edukseen ja auttaa messuille asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Messuille osallistuminen on yritykselle iso investointi, jonka tuotto riippuu siitä, millaisena yritys messuosastonsa avulla kävijöille näyttäytyy.

Messuosaston suunnittelussa apuna 3D-tekniikka ja visualisointi

Luomme suunnitelmistamme asiakkaalle 3D-mallinnukset. Tämä helpottaa kokonaisuuden hahmottamista etukäteen. Teemme mallit suoraan mittakaavaan, jolloin voimme käyttää niitä hyväksemme myös esimerkiksi logistiikan ja rakentamisen suunnittelussa. Malleihin saamme visualisoitua myös kohteeseen suunnitellun valaistuksen.

Messuosaston suunnittelutiimi

Suunnittelutiimimme koostuu alan ammattilaisista, joilla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista tilaisuuksista ja tapahtumista sekä Suomessa että kansainvälisesti. Graafikot, suunnittelijat ja teknikot luovat kokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaan. Tai antavat luovuuden ottaa vallan ja hahmottavat asiakkaalle aivan uudenlaisen messuosaston.

Mestaritason messurakentajat viimeistelevät messuosaston

MagnumLiven omat mestarirakentajat viimeistelevät työn tarkasti, jokaista yksityiskohtaa myöten. Tällöin voimme tarjota asiakkaillemme jotakin ainutlaatuista. Olemme yksi toimija, joka palvelee kokonaisvaltaisesti.

Tutustu työnäytteisiin Pyydä tarjous

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›