In English

MagnumLive

Pop up -tapahtumat ja roadshowt

pop-up-tapahtumat-980x400px

Kuvittele tuotteesi kehystettynä edustavasti viimeisellä tekniikalla ja tuotuna suoraan sinne missä kohderyhmäsi on – ja lisää tähän vielä mahdollisuus käydä kauppaa samantien paikan päällä. Tätä kaikkea ovat pop up -tapahtumat.

Pop up -ravintolat, pop up -kaupat ja pop up -tapahtumat

Kaikki pop up -tapahtumat ovat ytimeltään samoja: optimaalisia kohtaamisia tuotteen ja kohderyhmän välillä. MagnumLive tuottaa pop up -tapahtumia kokonaispalveluna. Meiltä saat tapahtumaan kokonaisvaltaisen toteutuksen: suunnittelun, kaiken markkinointimateriaalin sekä tarvittavan tekniikan, kalusteet ja somistuksen. Tekniikkavarastostamme löytyy paljon erilaisia huomioherättäjiä sekä sosiaalisen median aktivoijia, jotka ovat omiaan tälläisiin tapahtumiin.

Roadshowt – liikkuvat promootiokiertueet

Pop up -tapahtuma autoon ja matkalle! Toteutamme myös roadshow-kiertueita asiakkaillemme. Kiertueella saa enemmän irti samasta mainosmateriaalista ja tavoitettua tehokkaammin kohderyhmän useassa eri kohteessa.

Palaute ja tapahtuman onnistuminen

Tapahtumistamme on helppo saada mitattavaa tulosta. Sovitaan yhdessä asiat mitä toivotte mitattavan; meillä on työkalut tiedon keräämiseen. Asiakkaan palaute sekä tapahtuman onnistumisen mittaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Ota yhteyttä niin voimme keskustella tarpeestasi tarkemmin!

Tutustu työnäytteisiin Pyydä tarjous

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›