In English

MagnumLive

Kotimaiset messut

kotimaiset-messut-980x400px

Me MagnumLivellä jalkautamme markkinointistrategianne kotimaisille messukentille. Ota yhteyttä tiimiimme ja kerro, minkälaista viestiä tahdot levittää tai millaisen reaktion saada aikaan – me kerromme miten se on mahdollista. Vankka kokemuksemme kotimaan messutapahtumista on ehdoton valttikorttimme.

Voimme myös konsultoida ja neuvoa minkälaisilla messuilla teidän tuotteenne ja brändinne kannattaa näkyä, missä päin Suomea ja miten. Meiltä löytyy laajaa osaamista markkinointistrategiasta rakentamiseen ja ideoinnista kokonaisvaltaiseen projektinhallintaan.

Pitkä kokemus messutoteuttajana

MagnumLiven pääkonttori tuotanto- ja tekniikkahalleineen sijaitsee Vantaalla ja toiminta kattaa koko Suomen. Messuständi- ja tilaratkaisupalvelumme ovat palvelleet kotimaisia ja vientiyrityksiä Suomessa jo vuodesta 2000 lähtien, aikaisemmin Formaatti Oy -nimen alla. Luomme uuden ilmeen myös kahviloille, toimitiloille ja myymälöille. Toteutamme itse projektin alusta loppuun, tai jos tarpeen, vain pienen osa-alueen.

Tavattaisiinko useammin?

Silloin kun yrityksenne on mukana useammassa tapahtumassa vuosittain, on järkevää keskittyä yhteen toimijaan, joka palvelee kokonaisvaltaisesti ja omavaraisesti projektin alusta loppuun asti. Päätöksenne keskittää messuprojekti yhden toimijan varaan takaa yrityksellenne säästöä, vähentää henkilökuntanne työtaakkaa ja säästää aikaa. MagnumLive on tällainen toimija.

Tutustu työnäytteisiin Pyydä tarjous

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›