In English

MagnumLive

Kansainväliset messut

Cimcorp-messuosasto

Kokonaisuus ja kotimaisuus on vahvuus

Vientinäyttelyn toteutuksen onnistumisen kannalta on tärkeää toimia kokonaisvaltaisesti: vastata koko toteutuksesta alusta loppuun itse, toimittaen kaiken tarvittavan yhdestä osoitteesta. MagnumLive toimii näin, luotettavasti ja kilpailukyiseen hintaan.

Toteutamme vientinäyttelyiden ja paviljonkien suunnittelun ja rakentamisen omavaraisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi. MagnumLiven messuosasto- ja tilaratkaisupalvelut on kokenut, maailmaa nähnyt kotimainen palvelukonsepti, jossa kannamme itse vastuun kaikista osa-alueista.

Messuosasto rakennetaan kerran jo kotimaassa

Rakennamme kansainvälisille messuille suunnatun kokonaisuuden kerran jo kotimaassa. Näin asiakkaan on mahdollista nähdä ja kokea oma messuelämys ennen kuin se rakennetaan maailmalle.

Messuille osallistuessa on hyvä olla ajoissa liikkeellä. Rauhassa ja hyvin suunniteltu messuosasto säästää aikaa ja vaivaa, ja antaa varmuutta tuleviin messuihin. Hallittu projekti, hyvin tehty taustatyö sekä tarkasti suunniteltu messuosasto antaa mielenrauhan ennen messuja ja sen jälkeen.

Tutustu työnäytteisiin Pyydä tarjous

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›