In English

MagnumLive

beMatrix

beMatrix – innovatiiviset alumiinirakenteet MagnumLiveltä

beMatrix. Loputtomasti mahdollisuuksia. Päästä luovuutesi valloilleen!

beMatrixin käyttömahdollisuudet ja uudelleenkäyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. beMatrix-alumiinirakenteista voidaan suunnitella loputtomasti eri kokoisia ja -muotoisia kokonaisuuksia. Kaipasitpa sitten suoraa tai kaarevaa pintaa, kaikki onnistuu! Nopeasti koottavat, keveät ja kestävät alumiinirakenteet sopivat tapahtumiin ja messuille niin seinä-, ovi-, katto-, lattia- ja kalusteprofiiliksi. 

Visuaalisuus toteutetaan päällystämällä rakenteet esimerkiksi pingotettavilla tulostekankailla, tulostelevyillä, pleksillä, puupaneeleilla tai näyttävillä LED-mosaiikkiseinäpaneeleilla. Upein lopputulos saadaan aikaan yhdistämällä luovasti eri materiaaleja ja näyttävää liikkuvaa kuvaa! 

beMatrix LEDskin – maailman ensimmäinen vapaasti muotoiltava LED-näyttöseinä

Uskalla innostua ja päästä luovuutesi valloilleen! Ainutlaatuisen rakenteen ja lähes rajattomien muuntelu- ja käyttömahdollisuuksien ansiosta LEDskin-näyttömoduulit voidaan sijoitella halutulla tavalla beMatrix-alumiinirakenteisiin – aivan kuten seinälaatat rakennusten seiniin. Mahdollisuutena on toteuttaa yhtenäinen kuvapinta tai sijoitella LED-laatat mosaiikkikuvioksi, joissa esitetään yhtenäistä video- tai kuva-aineistoa.

Mikä parasta, alumiinirakenteet ja LED-paneelit käytetään aina uudelleen, jolloin tapahtuman jälkeinen roskamäärä vähenee merkittävästi.

Koko tapahtuman osasto kongressimessuilla 2018

Tutustu työnäytteisiin Pyydä tarjous

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›