in-english

MagnumLive

Messuosastot

Suunnittelu
Kotimaiset messut
Kansainväliset messut
Referenssit

Aloitamme lopputuloksesta

Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme perinteisiä messuseiniä sekä design-messuosastoja ja -tilaratkaisuja Suomessa sekä kansainvälisesti. Olemme messurakentaja, joka tuo asiakkaalle lisäarvoa. “Wau” on lopputulos, jonka tarjoamme asiakkaillemme, sillä sanassa yhdistyvät kaikki oleellinen; uusi ajattelutapa, kannattava investointi, laadukas kokonaisuus, innovatiivinen, erilainen ja rohkea.

Tarjoamme innovatiivista, kustannustehokasta ja luotettavaa toimintaa

Olemme 100 % omavaraisia, joten olet tekemissä toimeksiantosi toteuttajan kanssa projektin alusta loppuun. Toimitamme messuosastoja yksittäisistä kalusteista ja ständeistä aina suuriin osastokokonaisuuksiin ja paviljonkeihin. Toimintamme vahvuus on täyden palvelun talossa; Messuosastot, tilasuunnittelu, kalusteet, katseenvangitsijat, valaistus- ja näyttötekniikka, äänentoisto, sisällöntuotanto sekä video- ja ohjelmapalvelut löytyvät kaikki samasta talosta.

Toimituksemme on aina luotettava ja kohtuuhintainen. Ilman välikäsiä ja alihankkijoita säästämme asiakkaan aikaa ja rahaa.

Kumppani, joka tekee kaiken alusta alkaen itse

Messu- ja tilaratkaisusuunnittelu sekä toteutus on oman messutiimimme käsialaa. Suunnittelija Juha Siekkisen johdolla jokaisen messuständin ja tilaratkaisun yksityiskohta sekä yksittäinen vuokrakaluste on huolellisesti valittu ja toimitettu. AV-teknikkomme, graafikkomme, sisällöntuottajamme ja rakentajamme ovat tinkimättömiä työssään ja lojaaleja asiakkailleen. Ideoinnin, osastosuunnittelun, teknisen toteutuksen, logistiikan, rakentamisen, graafisen työn ja videopalvelun lisäksi teemme itse myös suurkuvatulosteet sekä teippaukset ja hoidamme välivarastoinnin sekä rakenteiden huollon mielellämme asiakkaan puolesta.

Haluamme olla kumppani, jonka kanssa on helppo asioida ja joka pystyy toteuttamaan asiakkaan huikeimmatkin unelmat.

Tutustu työnäytteisiin Pyydä tarjous

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android