In English

MagnumLive

Matti-Sakari & Pekkaniskan Pojat kesällä keikoille, julkaisee nyt uutta musiikkia

JULKAISTU 06/10/2021
Matti Sakari, Pekkaniskan pojat

Pekkaniskan Pojat on maineikas yhtye, joka nyt pienen sapatin jälkeen on jälleen kuosissaan ja starttaa kesällä 2022 keikoille uudistuneella kokoonpanolla. Orkesterin laulusolistina toimii edelleen orkesterin perustaja Matti-Sakari Niska. Siispä, saammeko esitellä: Matti-Sakari & Pekkaniskan Pojat.

Pekkaniskan Pojat on aikojen saatossa levyttänyt paljon, mutta ensimmäiset uudet musiikit pienen tauon jälkeen kuultiin Syksyn Sävel -kilpailussa 2021, kun Köyhän miehen Danny -kappale kajahti ilmoille. Hieman kieli poskella tehty melodia svengaa kuin hirvi, ja teksti saa paatuneimmankin kuulijan huulille hymyn.

Yhtye on noussut tinkimättömällä palveluhalulla, taidolla ja tanssijoita miellyttävillä rytmeillä tanssiorkestereiden ykkösryhmään. Pekkaniskan Pojat on alunalkaen vuonna 2002 perustettu tanssiorkesteri. Orkesteri palkittiin vuonna 2007 Vuoden Tanssittajatulokas -palkinnolla. Vuonna 2010 pojat voittivat Vuoden tanssittaja -tittelin. Albumeja on vuosien aikana kertynyt jo 7, joista yksi Souvareiden kanssa. 

 

Kappale kuullaan Syksyn Sävelen 2. semifinaalissa AlfaTV:llä la 9.10.2021, klo 21. 
 (Kuva. Eevu Heikkilä)

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›