In English

MagnumLive

Matti Rockell: Rockabillya ja bilerockia maailmalla mainetta niittäneen bändin kanssa

JULKAISTU 23/10/2013
Matti Rockell, Agaga, Rocabilly Star

Rockabilly Star -single ja musiikkivideo on juuri julkaistu:

Matti Rockell esittää Rockabillya ja bilerockia Suomeksi maailmalla mainetta niittäneen bändin kanssa.

Täysin uudenlaista ”big band” -meininkiä höystettynä rockabillyllä ja bilerockilla? Kyllä. Uusi tulokas Matti Rockell löi hynttyyt yhteen Euroopassa mainetta niittäneen, suuren menon Akaga-orkesterin kanssa. Kokoonpano esittää täysin omalaatuista musiikkia kahdeksan jäsenen voimalla. Uniikilla tyylillään se liimaa musan päälle suuren maailman soundia ja tekee bigbandtyylin sovituksia jopa tunnettuihin rock-klassikoihin. Lisäksi mukana on omia koukuttavia rockabilly-biisejä.

– Musiikkimme on aika ainutlaatuista Suomessa: kunnon rockabillya ei taida suomeksi monikaan esittää ja uusi sinkkummekin on poikkeuksellisella tuotannolla tehtyä. Se on tehty suurella bändillä ja soitettu studiossa oikeilla soittimilla – ja tässä ei tosiaan ole käytetty mitään tietokonesaundeja tai syntikkaa. Akaga-bändi on tehnyt loistavan työn ja vielä pitää mainita, että kyseessä on Euroopassa ja eritoten Baltiassa mainetta niittänyt bilebändi, eli meno ja meininki on livenäkin ihan huippua. On hienoa lyödä hynttyyt yhteen tämän bändin kanssa!, kertoo Matti.

Matti Rockell, Rockabilly Star, AkagaNyt julkaisussa on siis single: Matti Rockell – Rockabilly Star. Uuden kappaleen on säveltänyt Akagan keulamies Krassi Kurtev, sanoittanut Matti Rockell ja sovittanut Krassi Kurtev.

• Kappaleesta on julkaistu juuri huikea, suuren menon Rockabilly Star musiikkivideo.

• Lataa Matti Rockell – Rockabilly Star -kappale

Tämän suurta ihastusta herättäneen kokoonpanon voi nähdä pian mm. Viking Gracella.

Yhtyeen solistin on musiikin monilahjakkuus, yleisön eteen täysillä heittäytyvä Matti Rockell. Taiteilijalla on takanaan useita musikaalirooleja niin laulajana kuin tanssijana useissa maissa Suomesta Italiaan. Estradeina ovat toimineet Helsingin, Malmön, Göteborgin kuin Rooma teatteriareenat ja musikaaleista mainittakoot Cabaret, Grease, Jesus Christ Superstar ja West Side Story. Eikä muusikon roolikaan orkesterissa ole hänelle vieras.. www.magnumlive.fi/matti-rockell

Akaga on tehnyt lukuisia menestyksekkäitä kiertueita ja konsertteja ympäri Eurooppaa ja Baltiaa. Suurimmat esiintymiset ovat olleet Montreux Jazz festivaalilla sekä Moskovan Olympiastadionilla, jossa yleisöä on ollut yli 28 000. Yhtyeellä on lukemattomia tv-esiintymisiä ulkomailla mm. Tanssii tähtien kanssa sekä Idols-ohjelmissa, ja se on julkaissut jo kuusi albumia ja saanut useita listasijoituksia. www.akaga.net

Jo parikymmentä vuotta koossa olleen orkesterin kokoonpanossa soivat trumpetit, vetopasuuna, koskettimet, kitarat, basso, rummut jota täydentävät Matti Rockellin upeat soolot.

Keikkamyynti: MagnumLive

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›