In English

MagnumLive

Marita Taavitsaiselta ja Matti Rockellilta yhteistä musiikkia

JULKAISTU 10/11/2014
Marita Taavitsainen, Matti Rockell, Alla tähtien

Marita Taavitsainen heittäytyy yllättäen ja odotetusta poiketen rockabillyn ja bilerockin maailmaan. Kappale Alla tähtien on tehty yhteistyössä Euroopassa mainetta niittäneen Akaga -big bandin kanssa. Tuloksena on rockabilly ja bilerockia, jossa vaskisoittimet saavat kyytiä. Duettosolistikseen Marita on saanut laulaja Matti Rockelin.

Näin combo itse luonnehtii uutta singleä ja menoaan:
– Tötterötorvet ja big band – tuloksena wonderwoman Marita Taavitsaiselta ja Matti Rockelilta tanssilavojen hittijive. Kellohameet ja jatsarit heilumaan – poppoo töräyttää tanssilattiat täyteen!

Alla tähtien -singlen julkaisupäivä on tiistai 11. marraskuuta 2014. Kappaleen on säveltänyt Matti Rockell & Krasi Krutev ja sanoittanut Matti Rockell & Tatu Mikael Jokela. (Tuotanto Marita Taavitsainen Oy)

• Kuuntele Alla tähtien Spotifyssa.

Mukana Alla tähtien -levyllä:

Vuoden 1995 Tangokuningattareksi valitun Marita Taavitsaisen nousu iskelmän tähtitaivaalle tapahtui lopullisesti vuonna 1998, kun jättihitti Andre voitti Syksyn Sävelen. Voittoa seurannut albumi Salainen puutarha myi platinaa alle kahdessa kuukaudessa. Seuraava albumi, Yksi ainoa katse, myi sekin kultaa. Marita on palkittu Vuoden naissolistin Emmalla ja sijoittunut Telvis-äänestyksessä kolmenneksi.  Plakkarista löytyy myös Iskelmä Finlandia ja Suomen Euroviisu -ehdokkuudet. Marita on nähty myös TV-juontajana (Videotreffit) ja teatteri- ja kesäteatteriestradeilla (mm. Harmony Sisters, Vaahteramäen Eemeli, Kapteeni Koukku).
www.magnumlive.fi/marita-taavitsainen

Matti Rockell on yleisön eteen täysillä heittäytyvä monilahjakkuus. Taiteilijalla on takanaan useita musikaalirooleja niin laulajana kuin tanssijana useissa maissa Suomesta Italiaan. Estradeina ovat toimineet Helsingin, Malmön, Göteborgin kuin Rooma teatteriareenat ja musikaaleista mainittakoot Cabaret, Grease, Jesus Christ Superstar ja West Side Story. Eikä muusikon roolikaan orkesterissa ole hänelle vieras. www.magnumlive.fi/matti-rockell

Akaga on tehnyt lukuisia menestyksekkäitä kiertueita ja konsertteja ympäri Eurooppaa ja Baltiaa. Suurimmat esiintymiset ovat olleet Montreux Jazz festivaalilla sekä Moskovan Olympiastadionilla, jossa yleisöä on ollut yli 28 000. Yhtyeellä on lukemattomia tv-esiintymisiä ulkomailla mm. Tanssii tähtien kanssa sekä Idols-ohjelmissa, ja se on julkaissut jo kuusi albumia ja saanut useita listasijoituksia. Kokoonpano esittää täysin omalaatuista musiikkia kahdeksan jäsenen voimalla. www.akaga.net

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›