In English

MagnumLive

Marita Taavitsainen Helsingin sarastuksessa – tulossa myös hoivakotikiertue

JULKAISTU 04/10/2016
Marita Taavitsainen, Helsingin sarastukseen

Musiikkivideo ja single: Marita Taavitsainen tunnelmoi Helsingin sarastuksessa.

Marita Taavitsainen löysi esitettäväkseen hienon klassikon, Helsingin sarastukseen, josta nyt julkaistaan sekä single että musiikkivideo. Musiikkivideo on kuvattu – missäs muuallakaan – kuin aamuhämyisen, heräävän Helsingin kaduilla.

– Ihastuin kappaleeseen nähtyäni ruotsalaisen jazzlaulajatar Monica Zetterlundin elämänkerrasta tehdyn elokuvan, jonka tunnuskappaleeksi tämä on valittu. Menestysleffassa ruotsiksi Sakta vi gå genom stan -kappaleen esitti näyttelijä Edda Magnason. Huomasin, että tästä on tehty suomalainen versio, Heimo Hatakan hienolla tekstillä. Minusta teksti on yksinkertaisesti vain hieno, kertoo Marita.

Kappaleella on pitkä historia. Alkuperäinen levytys Walking My Baby Back Home -jazzversio johtaa vuoteen 1931. Yksi tunnetuimmista levytyksistä lienee kuitenkin Nat King Colen versio vuodelta 1951. Lisää mainetta kappale sai saman nimisessä Lloyd Baconin ohjaamassa yhdysvaltalaisessa musikaalikomediaelokuvassa, joka sai ensi-iltansa vuonna 1953. Elokuvassa kappaleen esitti Donald O’Connor. Suomessa kyseinen elokuva, Kaksi sydäntä tahdissa, nähtiin vuonna 1954.

Tulossa lukuisia hoivakotikonsertteja

Tanssilavakeikkojen lisäksi Maritan suunnitelmissa on toimia yhdessä Mikael Konttisen kanssa hyvänmielen laulujen lähettiläänä Attendon hoitokodeissa ympäri Suomen niemeä. Kiertueeseen kuuluu sekä konsertteja konserttitaloissa, että esiintymisiä hoivakodeissa syksyn 2016 ja kevään 2017 aikana. Ensimmäinen vain palvelutalojen asukkaille esitettävä konsertti on 13.10.2016. Syksyn aikana kierretään mm. Vantaa, Espoo, Kangasala, Tampere, Rovaniemi, Lahti, Joensuu jne.


Marita Taavitsainen, Helsingin sarastukseen, single, musiikkivideo

Marita Taavitsainen – Helsingin sarastukseen, CDS
(Walkin’ My Baby Back Home)
Julk. 10/2016
Kesto 3’13 / FIMGM1600056 / MGM-416
Säv. Fred Alhert, san. Roy Turk, suom. san. Heimo Hatakka, sov. Mika Toivanen

Musiikkivideo:
Kuvaus ja editointi: Markus Ahola

c & p 2016 MagnumLive Oy

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›