In English

MagnumLive

MagnumLive mukana Helsinki Cupissa 10.-15.7.2017

JULKAISTU 11/07/2017
Helsinki cup 2017

Helsinki Cup on Euroopan kolmanneksi suurin nuorille tarkoitettu jalkapalloturnaus, joka järjestetään vuosittain Helsingissä. Vuoden 2017 turnaus on jo 42. Helsinki Cup, ja tänä vuonna se pelataan 10.-15. heinäkuuta. Tapahtumaan osallistuu vuosittain jopa yli 20 000 osallistujaa.

Helsinki Cup on laajentanut vuonna 2017 yhteistyötään MagnumLiven kanssa. Aiempien vuosien lailla MagnumLive huolehtii tapahtuman tekniikasta. Lisäksi tänä vuonna MagnumLive on ottanut harteilleen myös turnauksen tapahtumatorin, Love the Ball Centerin, kokonaisvaltaisen tuotannon.

Töölön kenttäalueiden vieressä sijaitseva Love the Ball Center on Helsinki Cupin virallinen vapaa-ajan keskus. Love the Ball Centerissä on turnauksen finaalipäivään asti myös turnauksen yhteiskumppaneiden omia esittelypisteitä, joissa on runsaasti erilaisia kilpailuja ja muita aktiviteetteja. Lisäksi torilta löytyy erilaisia kahvila- ja kioskipalveluja.

Helsinki Cupin avajaisia vietettiin 10. heinäkuuta 2017 aurinkoisessa säässä. Avajaispäivään kuului muun muassa perinteinen kulkue sekä erilaista ohjelmaa tapahtumatorilla. Paikalla oli myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö, joka toimii Helsinki Cupin virallisena suojelijana. Musiikista vastasi artisti Lucas.

Tänä vuonna tarkoituksena on ollut tapahtumatorin kokonaisvaltainen kehittäminen ohjelmasisältöä myöten. Tarkoituksena on ollut luoda paikka, joka palvelee kaikkia turnaukseen osallistujia, kuten joukkueita taustajoukkoineen, yhteistyökumppaneita sekä muita vierailijoita.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›