In English

MagnumLive

Maarit Peltoniemi: Toiset jatkaa matkaa

JULKAISTU 12/10/2018

Maarit Peltoniemen debyyttialbumista, Haaveiden laiva, on kulunut 20 vuotta. Levytysten osalta Maarit viettää siis 20-vuotisjuhlavuotta. Radiotaajuuksilla soitetuimpien kärkisijoilla Maarit Peltoniemi oli myös aika tarkalleen 10-vuotta sitten biisillä Kuolematon, joka on Jukka Karppisen sävellys ja sanoitus.

– Jälleen löytyi Jukan kanssa yhteinen sävel, Maarit kertoo. – Sain kappaleesta demon kesän kuumimpien helteiden aikaan, ja voin sanoa, että jo ensi kuulemalta tuli vahva tunne, että tässä se on. Tämän hienon melodian ja tekstin haluan ehdottomasti tulkita, tästä tehdään uusi sinkku. Innostus uuden musiikin tekemiseen on jälleen vahva, olo on kuin uudesti syntynyt. Saman tekijätiimin kanssa jatkoa on luvassa, biisin toisena tekijänä on ollut Erkki Koivisto.

Maarit Peltoniemi keikkailee Coralia-orkesterinsa kanssa tanssikansalle tutulla ammattitaidolla, heidän ohjelmistoaan on kehuttu tanssittavaksi ja monipuoliseksi. Myös hyvinvointialan ammattilaisena ja sporttisena artistina tiedetty Maarit on yhä musiikin suhteen intoa ja tarmoa täynnä. Energiaa riittää pitkillekin keikkamatkoille sekä iloista mieltä ihmisille jaettavaksi musiikin myötä.

– Toivon tälle laululle pitkää elämänkaarta. Tämän biisin eteen on tehty töitä, treenattu, laulettu, soitettu myös puhelimella, naurettu, ajettu pimeässä yössä poliisikameroita ja hirviä uhmaten, kuunneltu, suunniteltu ja mietitty, parhainta mahdollista lopputulosta hakien. Toivon myös, että kuulija kokee kappaleen omakseen ja saa tästä henkilökohtaisen kokemuksen, tekstistä voi kenties löytää palan omaa elettyä elämää. Toiset jatkaa matkaa…

Maarit Peltoniemi

Maarit PeltoniemiToiset jatkaa matkaa, cds

Julk. 12.10.2018 / MGM-502 / FIMGM1800065
Säv. san. & sov. Jukka Karppinen, Erkki Koivisto
MagnumLive 2018

Tuotanto: Somesongs /Jukka Karppinen, Erkki Koivisto
Miksaus & masterointi:  MediaBullet/ Ora Turunen  
Valokuva: Tuulia Design Minna Mäkipernaa

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›