In English

MagnumLive

Maarit Peltoniemeltä tauon jälkeen uutta musiikkia

JULKAISTU 29/07/2015

Maarit Peltoniemi julkaisee pienen tauon jälkeen uutta musiikkia. Uusi single on nimeltään Pihamaan pienet kivet. Singlen julkaisee MagnumLive Magnum Music -levymerkilleen. Single julkaistaan perjantaina 7.8.2015, mutta on kuunneltavissa jo Youtubessa.

– Vuosien hiljaiselon jälkeen uudet virtaukset puhaltavat musiikissani. Unelmat ja haaveet uuden musiikin tekemiseen eivät koskaan kuolleet. Vaadittiin oma aikansa, kypsymisensä ja oikeat ihmiset ympärille, että nyt ollaan tässä pisteessä, uudenkarhea single taskussa. Ja voin kertoa, että tähän biisiin ja koko valmistusprosessiin rakastuin ensikuulemalta ja ensihetkestä lähtien.

– Kai Jämsän taidokas kädenjälki kuuluu sävellyksessä jokaisessa nuotissa ja sovituksessa. Epäilen, että Sana Mustonen on jollain alitajunnan tasolla tiennyt tekstiä kirjoittaessaan, kenelle se päätyy, näiden lyriikoiden takana seison laulun sanoin ”vahvana ja vakaana”.

– Kappaleeseen haettiin uutta soundimaailmaa ja siinä onnistuttiin. Rouheat kitarasoundit antavat Pihamaan pienille kiville sille kuuluvaa sopivaa draivia, joka kestää kuuntelun jos toisenkin.

Rakkaudesta lajiin, Maarit

Maarit Peltoniemi  – Pihamaan pienet kivet, CDS
08/15 / MGM-372 / FIMGM1500029 / 3’36
Säv. & sov. Kai Jämsä / san. Sana Mustonen

Maarit Peltoniemi: laulu, taustalaulu
Kai Jämsä: kitarat, basso, taustalaulu / Petri Auer: kosketinsoittimet / Petteri Korhonen: rummut
Äänitys: Kai Jämsä – Konehuone
Miksaus ja masterointi: Asko Ahonen – Revolver Studio
c & p MagnumLive Oy 2015

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›