In English

MagnumLive

Lomaradio

lomaradio_logo

 

 

 

 

 

Lomaradio on kotimaisen iskelmän ja tanssimusiikin kotisatama. Kanavan perusidea on palvella tansseissa käyvää kansaa tanssitapahtumien informaatiolla ja suomalaisen iskelmän ja tanssimusiikin kuuntelijoita laadukkaalla musiikilla.

Lomaradio sai alkunsa toukokuussa 2009, kuuluen vain pääkaupunkiseudulla taajuudella 93,6 MHz. Kanava oli päällä 4 kuukautta, jonka jälkeen kyseinen taajuus meni toisenlaisen radio-ohjelman käyttöön Lomaradion jatkaessa internetissä tauotta koko talven. Kanava perustettiin alun perin kotimaisen iskelmä- ja tanssimusiikkityhjiöön, koska sen kaltaista musiikkia ei useiden tahojen toteamusten mukaan soinut millään radiokanavalla. Tahot pistivät hihat heilumaan, ja perustivat lähes 0-budjetilla Lomaradion. Kanava sai nopeasti valtaisan suosion ja palautevyöryn, jossa oltiin jo nousemassa barrikadeille sekä haluttiin perustaa kansanliike saamaan Lomaradio valtakunnalliseksi ja ympäri vuoden soivaksi kanavaksi. Hätähuuto musiikkityylin ja erilaisen radion puolesta oli siis kuultu.

Lomaradio jatkoi viitoittamaansa tietä laajentuen todellakin ”yleisön pyynnöstä” pääkaupunkiseudun lisäksi neljään kaupunkiin, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään sekä Lahteen.

Tällä hetkellä Lomaradio on tauolla. 

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›