In English

MagnumLive

Löikö Mörkö maaliin – todellakin, Jukka Jalonen sen tietää!

JULKAISTU 27/05/2019
Jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen

Jukka Jalonen tietää, miten kiekot saadaan maaliin myös yrityselämässä

Onnea Jukka Jalonen ja Leijonat!

Yksilösuoritukset ja porukkahenki. Jukka Jalonen tietää, miten homma toimii ja kertoo sen myös luennoillaan, miten ne kiekot saadaan yritysmaailmassa maaliin. Omakohtaiset kokemukset menestyneen joukkueen valmentajana ja myös katkerat tappiot tekevät Jalosen esityksestä viihdyttävän ja erittäin mielenkiintoisen.

Tarjoa tiimillesi uuden vuoden energiabuusti ja tilaa mielenkiintoiseksi, sanavalmiiksi ja analyyttiseksi luennoitsijaksi kiitelty Jukka puhumaan siitä, millä eväillä todellinen menestys saadaan aikaiseksi.

• Lue lisää Jukka Jalosesta ja tilaa Jukka puhumaan ja kouluttamaan henkilöstöäsi. 
• Katso myyntitykkimme Olli Lepänrinteen haastattelu aiheesta Ilta-Sanomissa:


Juontajia ja muita urheilualan puhujia

Antero Mertaranta

Antero Mertaranta on mielenkiintoinen puhuja. Anzan laaja yleissivistys, vuorovaikutustaidot, tilannekomiikka sekä elettyyn elämään perustuvat esimerkit vievät kuulijan tilanteeseen, joka todella kannattaa kokea.

• Lisää Antero Mertarannasta

 


Mika Saukkonen

Urheilun ohella Mika Saukkonen juontaa yritystapahtumat, messut, urheilutapahtumat eikä poissuljettua ole vetää keikkoja yhdessä Timo Jutilan kanssa. Urheilutietämystä löytyy ja ammattitaito on taattua.

Juontaminen onnistuu myös englanniksi.  

• Lisää Mika Saukkosesta.


Tomi Tuominen

Jos tapahtumasi kaipaa ammattitaitoista juontajaa, jolla on pitkä ura erilaisten tapahtumien ja TV-tuotantojen lähetyksistä, on Tomi Tuominen valmis ottamaan haasteen vastaan.

Tuominen tunnetaan myös musiikkimiehenä. Lyö siis kaksi kärpästä samalla iskulla, saat tapahtumaasi ammattitaitoisen juontajan ja covereita soittavan Tuominen-bändin!

• Lue lisää Tomi Tuomisesta ja pyydä tarjous!

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›