In English

MagnumLive

Lemmenlautta lopettaa keikkailun

JULKAISTU 30/10/2019
Lemmenlautta

Viimeaikojen yksi nopeimmista maineeseen nousseista iskelmätanssiyhtyeistä, on ollut omaperäinen Lemmenlautta. Nyt yhtye tiedottaa: Lemmenlautta lopettaa keikkailun vuoden vaihteessa. Syy lopettamiseen ovat muuttuneet elämäntilanteet, mm. opiskelut ja työt. 

– Bändimme jäsenten elämäntilanteet ovat aloitusvuoden 2016 jälkeen muuttuneet paljon. Nämä muutokset ovat tehneet tiiviistä keikkailusta haastavaa, joten päätimme, että nyt on aika hengähtää ja haistella uusia tuulia kukin tahoillamme, valottaa solisti Michael Walden yhtyeen päätöstä.  

– Kiitos kaikille, jotka ovat olleet osana tätä ikimuistoista matkaa! Erityisesti MagnumLive oy, YT Rauta ja ääni oy, VK-Studio, sekä tietenkin keikkajärjestäjät ja kaikki musiikkiamme kuunnelleet ja keikoillamme viihtyneet. 

– Esiintymisiä on vielä jäljellä hyvä määrä, eli nyt jos koskaan kannattaa tulla todistamaan!, toivottavat Michael, Eero, Antero, Lauri, Sampsa ja Anton.

Syyskauden 2019 loput keikat

LA 2.11. Viihdekeskus Kalliojärvi, Isokyrö

PE 8.11. Hotelli-Kylpylä Rauhalahti, Kuopio

LA 16.11. Kartano Kievari, Äänekoski

PE 22.11. Ruusulinna, Nurmijärvi

PE 29.11. Yritystilaisuus, Kuopio

PE 13.12. Hotel Leikari, Kotka

PE 6.12. Soiva Postikortti (AlfaTV)*

PE 20.12. Ruusulinna, Nurmijärvi

*Itsenäisyyspäivänä nuorta energiaa ja iloa hersyvä Lemmenlautta valloittaa tyylillä ja taidolla tv:ssä syksyn uutuusohjelmassa Soiva Postikortti.

Yhtyeen sivut: Lemmenlautta

Yhtye julkaisi keväällä EP:n Päättymätön luokkaretki:

Lemmenlautan viimeisin musiikkivideo Tarranauhat:

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›