In English

MagnumLive

Lemmenlautalta repullinen lauluja: Päättymätön luokkaretki

JULKAISTU 31/05/2019
Lemmenlautta, musiikkivideo

Omaperäinen ja nopeasti iskelmäkansan suosioon noussut Lemmenlautta julkaisee kesän kynnyksellä uutta materiaalia. Toukokuun viimeisenä päivänä ilmestyvältä EP:ltä löytyy neljä täysin uutta Lemmenlautta-kappaletta, sekä päivitetty versio jo kertaalleen julkaistusta Jussi and the Boys -lainakappaleesta.

– Tuleva kesä näyttää keikkojen osalta hyvältä. Kesälavoilla on aina mahtava tunnelma. On mukavaa, että pääsemme esiintymään myös meille täysin uusiin paikkoihin. Nyt olemme innoissamme julkaisemassa omaa musiikkia. Uuden EP:n biisit ovat tyyliltään erilaisia keskenään, mutta kaikki sopivat omalla tavallaan levyn otsikon alle. Kiitos Rami Hänniselle (Varjokuva), joka tietämättään keksi levyllemme nimen kuvaillessaan orkesterimme toimintaa päättymättömäksi luokkaretkeksi, tarinoi laulusolisti Michael Walden.

Kuuntele: Spotify / YouTube / iTunes 

 

Katso Lemmenlautan keikat

Maistiaisena tulevasta levystä irrotetaan kappale Tarranauhat mainion musiikkivideon kera. Kappaleen tekijä, kitaristi Sampsa Rättäri kertoo kappaleesta näin:

– Tarranauhat on laulu aikuistumisesta. Sen kauneudesta ja kauheudesta kaikessa tragikoomisuudessaan. Henkilökohtaisten kokemusten siivittämä teksti kaipailee viatonta lapsuutta, kuitenkin katse tulevaisuuteen pakotettuna.

Lemmenlautta – Päättymätön luokkaretki EP julkaistaan suoratoistopalveluissa 31.5.2019. Levy on myynnissä myös yhtyeen keikoilla.

Lemmenlautta, EP, Päättymätön luokkaretki

Lemmenlautta – Päättymätön luokkaretki, EP
Julk. 31.5.2019 / MGM-517
1. Liikaa (Kauheita lauluja)
2. Neljän Markan bootsit
3. Tarranauhat
4. Jussi & The Boys (Alkup. esittäjä: Juliet Jonesin Sydän)
5. Hullut
MagnumLive 2019 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›