In English

MagnumLive

LäpiValaisu – uutta nuorta soittovoimaa Magnumin riveihin

JULKAISTU 12/08/2015

Tässä tulee uusi, valloittava kokoonpano, kotkalainen LäpiValaisu, joka varmasti saa lavayleisön jalat vipattamaan ja hymyn kuulijan huulille! Näitä kavereita ei nuoruus haittaa, ikäjakauma on tällä hetkellä 13 – 17 v. Nuoresta iästä huolimatta esiintymisessä näkyy palo ja rakkaus tanssi- ja iskelmämusiikkiin.

Nyt yhtye on solminut keikkamyyntisopimuksen MagnumLiven kanssa ja työ tanssikansan viihdyttämiseksi starttaa tosissaan. Bändi mainitsee esikuvikseen Hurman ja Sinitaivaan, jotka niinikään ovat Kotkan kasvatteja. Musiikkipiireissä jo innolla odotellaan bändin keikoille tuloa – olisiko tässä yksi vastaus nuorison saamiseksi tanssilavoille?

Mistä kaikki alkoi?

Alkuvuodesta 2013 kosketinsoittaja Topi Sunila, rumpali Valtteri Jaakkola ja kitaristi-laulaja Santeri Piira löivät hynttyyt yhteen ja yhteinen soittotaival alkoi. LäpiValaisu on kierrellyt satunnaisesti keikkalavoja siitä asti. Vuonna 2014 riveihin astui vielä basisti Miro Kananen ja Läpivalaisun nykykokoonpano oli valmis.

– Olemme julkaisseet jo kuusi biisiäkin ja tästä saamme kiittää ennen kaikkea vanhempiamme, sekä kaikkia muita, jotka ovat mahdollistaneet tämän kaiken! Samaan syssyyn kiitetään kaikkia keikoilla kävijöitä, nähdään lavoilla!, toivottavat LäpiValaisun pojat.

Kokoonpano on siis ehtinyt jo käydä levytysstudiossa, ja julkaista omakustanteita. Kohta musiikkia tehdään myös suuremman levy-yhtiön tallissa. Yhtye voitti yläasteiden kesken pidetyn Musafoorumi-bändikisan 2014 ja Santeri on valittu myös vuoden 2012 Tangojuniori-voittajaksi (Seinäjoen Tangomarkkinat).

Läpivalaisu soittaa laajasti eri tanssilajeja ja kappaleiden kirjosta löytyy perinteisiäkin kappaleita…Jätkänhumppa, Kaksi onnellista, Tähdet, tähdet, Hiljainen kylätie…

Läpivalaisu – mieltä hurmaavaa ja sielua läpivalaisevaa! Tästä musiikillisesti iskelmäkansaa läpivalaisevasta porukasta kuullaan vielä – ja pitkään!

LäpiValaisu
Santeri Piira – laulu, kitara
Valtteri Jaakkola – rummut
Topi Sunila – koskettimet, taustalaulu
Miro Kananen – basso, taustalaulu

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›