In English

MagnumLive

Taisto Tammi – Rakkauden rikkaus

Taisto Tammi, konsertti, Rakkauden rikkaus, Marco Lundberg, Marks Allan, Amadeus Lundberg

Upeita, muistoja herättäviä lauluja ja hetkiä: Taisto Tammen musiikkia kunnioittava Rakkauden rikkaus -konsertteja nähdään keväällä 2019. 

Rakkauden rikkaus -konsertti kertoo rakastetun Taisto Tammen liian lyhyeksi jääneestä elämästä unohtumattomien laulujen siivin. Taisto Tammi oli 1960-luvulla suosituimpia tangolaulajia. Hän oli myös ensimmäinen suomalainen romaniartisti, joka pääsi levylaulajaksi.

Rakkauden rikkaus -konsertin keskeinen artisti on Taisto Tammen veljenpoika, tangon perinteitä jatkava Marco Lundberg, joka muistetaan myös vuoden 2016 Tangokuninkaana. Konsertissa Marcon rinnalla osassa konsertteja vierailevat Tangokuninkaat Teijo Lindström ja Amadeus Lundberg. 

Pääosin tangoista koostuvassa konsertissa kuullaan Toivo Kärjen säveltämiä kappaleita ja vähän tuntemattomampiakin Taiston tutuksi tekemiä iskelmiä, mm. Tango merellä soi ja Tangotyttö. Näitä kappaleita voi kuulla myös Marcon 1.2.2019 julk. albumilta Rakkauden rikkaus. ”Rantatie, Yksi ainoa katse vain, Ei erossa yhtään iltaa, Ruhtinaan viulu, Tango mandolino, Muistojeni ruusut, Tämä ilta aikaa on, Sua vailla…” Konsertissa nähdään myös ennen näkemättömiä kuvia ja muistoja Taisto Tammen elämän varrelta, jotka ovat löytyneet perheen ja suvun kätköistä.

Juontajana toimii Jaana Lundberg, joka kuljettaa meidät syvemmälle Taiston elämän polkuihin ja laulujen saloihin. Orkesterina toimii Liekki-orkesteri: Eero Kortesoja kitara & saksofoni, Elina Kattilakoski koskettimet, Tuomo Huusko basso sekä Jaro Joensuu rummut. Orkesteria vahvistaa Kultaisen harmonikan -voittaja Jani Heleniuksella sekä viulisti Taru Piira, joka on saanut tunnustusta Tangomarkkinat sanoitus- ja sävellyskilpailun voittajana.

Konserttikiertue, kevät 2019
Kiertue julkaistaan lähipäivinä.
Konserttien myynti alkaa tammikuun lopulla. 

Videot

Kerro kaverille tapahtumasta


Kaikki tapahtumat

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›