In English

MagnumLive

Smokkimiehet

Konsertti, Smokkimiehet, Teemu Roivainen, Lauri Mikkola, Mikael Konttinen, Lastenklinikan kummit

Suomen hurmurit, Tangokuningas Teemu Roivainen, laulaja/musikaalitähti Lauri Mikkola ja tv:stäkin tuttu laulaja/muusikko Mikael Konttinen, tuovat estradille nostalgiaa. Tunnelmaa ja musiikkia mm. 1950- ja 1960-luvuilta – svengaavaa menoa ja jazzin helmiä. Tunnelma on katossa Rat Pack -henkeen! Kiertue järjestetään yhteistyössä Lastenklinikoiden kummien kanssa. 

Konsertissa kuullaan mustavalkoelokuvistakin tuttuja kappaleita ja monia muita hittejä…Strangers in the Night…Hopeinen kuu…Fly me to Moon…Niin paljon kuuluu rakkauteen…New York, New York…Puhu hiljaa rakkaudesta Luvassa on roppakaupalla hymyä ja hyvää tuulta. 

The Rat Pack on lempinimi ryhmälle, jonka jäseninä toimivat mm. Frank Sinatra, Dean Martin ja Sammy Davis Jr. Nyt näiden herrojen jalanjäljissä astuvat Teemu, Lauri ja Mikael – tervetuloa tunnelmoimaan kanssamme! 

Syksyn 2019 konserttitalokiertue on päättynyt, mutta iloksemme voimme ilmoittaa, että kiertue jatkuu keväällä 2020. Julkaisemme päivämäärät lähiaikoina. 

Konserttiorkesterina toimii Energia-orkesteri vahvistettua puhallinryhmällä.

Lahjoitamme osan kiertueen tuotosta Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta pienten potilaiden viihtyvyyshankintoihin.

Liput alk. 38 e (+ palv. maksut)
•  Ticketmaster 
• Hyvinkää: Lippupiste
• Lisätiedot: vesa.puukari@magnumlive.fi

• Kiertueen Facebook-sivut

Yhteensattumien vuoksi Porin ja Rauman konsertit ovat siirretty keväälle 2020. Lippujen hinnan voi lunastaa takaisin lipunmyyntipisteistä. Kevään konserttiaikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

Tuotanto: MagnumLive 2019

Konsertti, Smokkimiehet, Teemu Roivainen, Lauri Mikkola, Mikael Konttinen, Lastenklinikan kummit

Videot

Se alkuperäinen Rat Pack!

Liity tapahtumaan Facebookissa

Kerro kaverille tapahtumasta


Kaikki tapahtumat

Teemu Rovainen

Teemu Roivainen on musiikkitaivaan monitaituri. Teemu tunnetaan laaja-alaisesta osaamisestaan musiikkialalla yli genrerajojen. Häneltä taittuvat luontevasti niin konserttiesiintymiset, showproduktiot unohtamatta mukaansatempaavia tanssilavakeikkoja, joista hän on saanut loistavaa yleisöpalautetta.

Teemun yksi rajapyykki urallaan oli Tangomarkkinat -laulukilpailun voitto (Tangokuningas 2014). Kruunaus avasi uusia polkuja jo pitkään musiikkialalla olleelle Teemulle.

Teemu on ollut mukana monilla konserttikiertueilla ja showproduktioissa, joista mainittakoon mm. menestyksekkäät Helsinki Casinon Show & Dinner -esitykset Saara Aallon kanssa. Joulun alla Teemu on esiintynyt jo useampana vuonna Syttyy valot tuhannet -kiertueella Diandran kanssa.

Roivaisen ensimmäinen oma sooloalbumi on nimeltään Sydämesi tyhjä huone (2015). Lisäksi Teemu on julkaissut duettoalbumin Tonight yhdessä Saara Aallon kanssa (2015). Jouluksi 2016 Teemu julkaisi Pohjolan joulu -albumin. Kolmas studioalbumi on nimeltään Vanha liekki (2017).

 

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** 

Lauri Mikkola

Lauri Mikkola on helsinkiläinen laulaja ja näyttelijä, joka on viimeiset kymmenen vuotta toiminut freelancer-muusikkona tekemällä töitä eturivin artistien kanssa sekä toimimalla taustalaulajana monille suomalaisille artisteille.

Mikkola tuli tutuksi Voice of Finlandin ensimmäiseltä tuotantokaudelta vuonna 2011, jolloin hän kilpaili Elastisen joukkueessa. Mikkola osallistui myös vuonna 2014 Uuden Musiikin Kilpailuun itsesäveltämällään ja -sanoittamallaan kappaleella Going Down. Hän selviytyi kappaleellaan Suomen finaaliin.

Monipuolinen Mikkola on nähty yhdessä päärooleista Turun Samppalinnan kesäteatterissa vuonna 2013 (Five Guys named Moe) ja hän on esiintynyt Helsingin kaupunginteatterin musikaalissa Kinky Boots Lolan roolissa vuosina 2018 ja 2019. Syksylle on tulossa monia mielenkiintoisia työrupeamia, ja nyt Lauri ihastuttaa myös Smokkimiehet-kiertueella.

 

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** 

Mikael Konttinen

Itsenäisyyspäivän Linnan juhlat, Suomen Euroviisufinaali, useita TV-esiintymisiä ja juontajan rooleja isoissa projekteissa, albumeja, TV-sarjan Toisenlaiset frendit -tunnari ja satoja keikkoja… Lisää mielenkiintoisia projekteja tälle liikennelentäjäksi valmistuneelle laulaja-muusikko-juontajalle on tulossa roppakaupalla. Mikael Konttinen esiintyy laajalla skaalalla ja liikkuu jouhevasti eri musiikkityyleissä.

Monitaituri muistetaan myös TV-ohjelmasarja Mikaelin naiset (TV1), jossa taitavana pianistina tunnettu Mikael säesti Suomen kirkkaimpia naisartisteja. Muista TV-juonnoista mainittakoot mm. juontajan rooli Miss Suomi -kilpailuissa yhdessä Vappu Pimiän kanssa, Pitkä kuuma kesä yhdessä Susanna Laineen kanssa, Syksyn Sävel -kilpailun isännöinti jne.

Mikael on julkaissut kolme omaa albumia Tuntematon tie, Ota kiinni ja Hurmaavia aamuja.

 

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** 

Orkesteri (vahvistettu Energia-orkesteri)

Niko Saloheimo / koskettimet, laulu

Petri Hokkanen / kitara, laulu

Kevin Knouna / rummut

Joonas Almila / sähköbasso, konrtabasso

Mari Talala / Giovanna La Mela, trumpetti

Adele Sauros, saksofoni

Ari-Pekka Laukkanen (ääniteknikko)

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›