In English

MagnumLive

Rock the Golf 2013

Rock The Golf - PE 5.7. Kulloo Golf, PE 26.7. Nurmijärvi Golf, PE 2.8. Vuosaari Golf

Arkisto: Rock The Golf tapahtuma on päättynyt – kiitos kaikille osallistujille!

Golfin pelaamisen ei tarvitse olla vakavaa! Siksi MagnumLive järjestää yhteistyössä golfkenttien kanssa astetta rennomman golf-tapahtuman. Tapahtumassa ovat mukana Kulloon, Nurmijärven ja Vuosaaren golf-kentät.  MagnumLive huolehtii tapahtuman ohjelmasta ja tekniikasta.

Jos golfin pelaaminen ei nappaa, voit ilmoittautua myös pelkästään iltabileisiin, sis. grillibuffetin ja konsertin. Tervetuloa mukaan!

fb_ikoniTapahtuma Facebookissa

ROCK THE GOLF -TAPAHTUMAINFO

MITÄ?
Rock-henkinen rento golftapahtuma, jossa tulokset ovat toissijainen asia. Luvassa on syömistä, juomista, musiikkia ja myös hiukan golfia.

Iltaohjelmassa grillibuffet ja loistavaa musiikkia, josta vastaa hurmaava, karismaattinen suomalaisen musiikkiviihteen ikoni, Veeti Kallio bändinään Restless Diesels.

KENELLE?
Yli 18-vuotiaille tasoituskortin omaaville pelaajille, jotka saavat kerättyä itselleen 4-henkisen ryhmän ja keksittyä sille kohtalaisen vetävän nimen. Tapahtumaan pystyy osallistumaan myös vain iltajuhlan osalta. Loistava mahdollisuus myös yrityksille viedä asiakkaitaan hiukan rennompaan tapahtumaan.

MISSÄ JA MILLOIN?
PE 26.7. klo 15.30 Nurmijärvi Golf, Nurmijärvi, golfpiste.com/nurmijarvigolf/

HINTA JA MITÄ SILLÄ SAA?
xxx € per joukkue eli xx € per pelaaja. Sisältäen 18 reikää huippugolfia (riippuen pelaajasta), yllätykset kierroksen aikana, huikean grilliruokamenun, illan konsertin, edestakaisen bussikuljetuksen (Nurmijärvi), sekä loistavan elämyksen hyvässä seurassa.

Ilman golfkisaan osallistumista lipun hinta on xx €, sisältää Veeti & Restless Dieselsin keikan ja grilliruoan.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu osoitteessa www.nexgolf.fi tai järjestävän seuran sivuilta.

 

MUKANA JUHLIMASSA

Rock The Golf

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›