In English

MagnumLive

Markus Allan – Elämän valtateillä

Markus Allan - Elämän valtateillä -konserttikiertue

Markus Allan tunnetaan arvostettuna iskelmä- ja tangolaulajana, jonka ura alkoi jo 1960-luvulla. Startti pitkälle tielle laulajana alkoi Toivo Kärjen johdolla. Vuosien varrelle on mahtunut lukuisia levytyksiä ja tuhansia keikkoja. Markus Allan on tangon ja iskelmän kultakauden valovoimaisia eläviä legendoja, taiteilija, joka konsertoi ja levyttää edelleen.

Nyt Markus Allan nähdään omalla konserttikiertueella, joka juhlistaa hänen 70-vuotisjuhlaansa. Markus Allan (Allan Isberg) täytti vuonna 2015  70 vuotta. Syksyllä 2015 hän juhlisti pyöreitä vuosiaan juhlatanssien merkeissä. Syksyyn ei omaa juhlakonserttikiertuetta saatu mahtumaan, mutta keväällä 2016 vihdoin on luvassa yleisön toivoma juhlakonserttikiertue.

Markus Allan, Elämän valtateillä” -juhlakonsertteja järjestetään eri puolilla Suomea. Konserttien vierailijana on Tangokuninkaanakin tunnettu Amadeus Lundberg. Estradilla kuullaan kahden eri aikakauden kuninkaan tulkintoja vuosikymmenten varrelta.

– Kiertueella kuullaan mm. yleisölle tuttuja 60-, 70- ja 80-luvulla esittämiäni keikkahittejä. Toki niistä monet olen myös levyttänyt. Amadeus on vieraanani konserteissani, hienon lauluäänen omaava laulaja. Näen hänessä samaa innokasta nuorta laulajaa, jota itsessäni koin olevan hänen ikäisenään, kertoo Allan, joka on jälleen suuntaamassa myös levytysstudioon juhlalevyn merkeissä.

• Lue lisää tiedotteesta

Kiertue kevät 2016

pe 11.3. Lohja, Laurentius-sali klo 19.00
to 17.3. Huittinen, Risto Ryti-sali klo 19.00*
pe 18.3. Karkkila, Karkkilasali klo 19.00
la 19.3. Kuusankoski, Kuusankoskitalo klo 18.00
su 20.3. Lappeenranta, Lappeenranta-sali klo 16.00
Konsertteja on tulossa lisää.

Liput: 32,50 € + sis. toim.maksun / Ticketmaster.fi (ex-lippupalvelu) / ryhmät p. 045 256 3009 MagnumLive

*Huittisten konsertti on yhteensattumien vuoksi jouduttu siirtämään syksyyn. Päivämäärä julkaistaan myöhemmin. Ostetut liput eivät suoraan käy uuteen konserttiin, vaan ne voi lunastaa takaisin Lippupalvelussa.

Osta liput Lippupalvelusta!

 

Kerro kaverille tapahtumasta


Ajankohtaista

Kaikki tapahtumat
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›