In English

MagnumLive

Mäntsälän Suurlavan estradi-illat

Mäntsälän suurlavalla Suomi-Filmin Sävelin ja Jukka Puotila Show

Mäntsälän suurlavalla tapahtuu loppukesällä. Tarjolla on sunnuntaina 31.8. ja 7.9. musiikki- ja show-viihdettä kaikkien nautittavaksi. Ennen illan esitystä on mahdollista nauttia buffet-illallinen. Koe estradi-illallinen lavalla ja nauti korkeatasoisesta viihteestä.Suomi-Filmin Säveli.

Su 31.8. 2014, klo 16

Suomi-Filmin Sävelin ensi-ilta esitettiin Vantaan Puimalan kesäteatterissa Backaksen kartanomiljöössä kesällä 2013 ja näytökset pyörivät täysille katsomoille. Konsertteja nähtiin myös syksyllä 2013 konserttisaleissa suuren menestyksen siivittämänä – yleisön pyynnöstä konserttikiertue jatkui myös keväällä 2014. Yhteensä takana on tähän mennessä jo yli viisitoista suuren suosion saavuttanutta musiikkiesitystä. Nyt Suomi-Filmin sävelin nähdään myös Mänsälän Suurlavalla

Suomi-Filmin Sävelin -musiikkinäytöksessä on mukana kaikkien aikojen tangokuningatar Arja Koriseva ja konserttilavoilta tuttu suosikkibaritoni Hannu Lehtonen sekä Juha Tikan luotsaama SF-orkesteri. Ryhmä tuo estradille nostalgisen koosteen ikivihreistä elokuvasävelmistä, jotka ovat viihdyttäneet suomalaisia jo vuosikymmeniä. Musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

Suomi-Filmin Sävelin kertoo lauluin ja pienin tarinoin kotimaisen elokuvahistorian kulta-ajasta. Konsertissa on mukana teatterista tuttuja elementtejä ja yleisö saa nauttia myös aidoista Suomi-filmeistä otetuista elokuvaotteista. Suomi-Filmin Sävelin -esityksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Susanna Haavisto.


Jukka Puotila Show

Su 7.9.2014, klo 16

Jukka Puotilasta voi hyvällä syyllä sanoa: mitä oli ennen Puotilaa. Jukka on noussut viime vuosien aikana suomalaisen estradiviihteen kestotähdeksi, jonka uskomattoman laaja ohjelmisto kattaa lähes kaikki suomalaiset kestojulkkikset.

Yksikään imitointi ei jää puolitiehen: mukana ovat äänen lisäksi kehon kieli, mimiikka ja koko hahmon rakentaminen viimeistä yksityiskohtaa myöten. Jukka Puotila on myös esiintynyt televisiosarjoissa, elokuvissa ja radiossa ja mm. televisiosarjoissa Ruusun aika, Kotikatu ja Yökyöpeli.

Vaikka Jukka on tullut tunnetuksi ensisijaisesti imitointitaidoistaan, on syytä muistaa hänen monet kunniaa ja kumarrusta saaneet roolityönsä Kansallisteatterissa.

Esitykset tuottaa MagnumLive Oy yhteistyössä Mäntsälän Suurlavan kanssa.

Kerro kaverille tapahtumasta


Kaikki tapahtumat

Liput 27 €
Lippu + buffet-illallinen 50 €

Lipunmyynti:

Mäntsälän Suurlava: Lippuja myynnissä ennakkoon lavan kahvila-ravintolasta koko kesän.

Lippupalvelu: www.lippupalvelu.fi, 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

Ryhmät
(yli 10 hlöä): Ryhmäalennustiedustelut, info@mantsalansuurlava.fi
Ryhmävaraukset myös MagnumLive, viihde@magnumlive.fi, p. 010 3965 000.

Tapahtumailtoina lipunmyynti alkaa ovella tuntia ennen, mikäli näytös ei ole loppuunmyyty.

Huom! Lippujen hintoihin lisätään Lippupalvelun kautta palvelumaksu ja toimituskulut alk. 2,5 e.

Mäntsälän suurlava, kesäteatteri

Mäntsälän Suurlavan www-sivut:
www.mantsalansuurlava.fi

Osoite:
Mäntsälän Suurlava
Maisalantie 7
04600 Mäntsälä


Kartta:

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›