In English

MagnumLive

Ihmisen ikävä toisen luo

Ihmisen ikävä toisen luo - Milana Misic, Janus Hanski ja Toni Jalkanen

Esitykset kevät 2015
To 12.3. Ylivieska, Akustiikka, klo 19
La 21.3. Kangasala, Kangasala-talo klo 15

40 vuotta maalaispoikaa Suomen kansalle!

Nyt juhlitaan Alataloa. Vuonna 2014 tuli kuluneeksi neljäkymmentä vuotta Mikko Alatalon ensimmäisen soololevyn Maalaispoika oon julkaisusta. Vuonna 2015 tulee kuluneeksi 40 vuotta, kun Maalaispoika oon levy kipusi Suomen lista ykköseksi ja Mikko Alatalo karvapääpörssin kärkeen. Näiden juhlavuosien kunniaksi syksyllä 2014 kantaesityksensä saa Mikko Alatalon ja Harri Rinteen musiikkiin pohjautuva näytelmä Ihmisen ikävä toisen luo.

Näytelmän käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Ville Virkkunen, joka on aiemmin mm. ohjannut menestysnäytelmät Jaakko Teppo musikaali Onnen kerjäläiset ja Esa Pakarinen 100 v -juhlarevyy.

Rooleissa loistavat kansansuosikit Milana Misic, Janus Hanski ja Toni Jalkanen. Näytelmän musiikista vastaa Ajolähtö-orkesteri, jonka muodostavat Jukka Orma ja Teho Majamäki. Joissakin näytöksissä vierailevana artistina nähdään iskelmän kestosuosikki Simo Silmu ja kansantaiteilija Mikko Alatalo.

Ihmisen ikävä toisen luo on tragikoominen tarina suomalaisesta reissupojasta Jussista, joka palaa vuosien jälkeen kotipitäjään tekemään tilit selviksi menneisyytensä kanssa. Siellä odottavat lapsuuden kaveri Jolsa, entinen rakastettu Minna ja hiljentynyt kotipiha. Paljon puhuttavaa ja tehtävää, mutta vähän sanoja ja tekoja. Se on elämisen tahti ajolähtöjen maassa, jossa monella on ikävä toisen luo.

Tarinaa kuljettaa eteenpäin Mikko Alatalon suurimmat hitit mm: Maalaispoika oon, On kotipiha hiljainen, Ihmisen ikävä toisen luo, Minna, Ajolähtö, Leuhkat eväät, Viivy vielä hetki.

Käsikirjoitus & ohjaus: Ville Virkkunen
Rooleissa: Milana Misic, Toni Jalkanen, Janus Hanski
Ajolähtö-orkesteri: Jukka Orma ja Teho Majamäki

 

Kerro kaverille tapahtumasta


Kaikki tapahtumat

Liput

Esitykset kevät 2015
To 12.3. Ylivieska, Akustiikka, klo 19
La 21.3. Kangasala, Kangasala-talo, klo 15

 

Lipunmyynti

Ylivieska, lipputoimisto.fi, 06-8229600
25€/23€

Kangasala, lippu.fi, 0600 900 900
32,50€
Ryhmävaraukset myös MagnumLive, viihde@magnumlive.fi, p. 010 3965 000.
Huom! Lippujen hintoihin saatetaan lisätä kunkin tahon palvelumaksu ja toimituskulut. Palvelumaksut vaihtelevat 1,5 -2,5 e.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›