In English

MagnumLive

Esakallion Suvisunnuntait

Esakallio, Suvisunnuntait, kesäteatteri, matinea

Kesän 2014 esitykset Esakalliolla ovat päättyneet. Kiitos yleisölle, esiintyjille, tiimille ja Esakallion henkilökunnalle!

Perinteikkäällä huvipaikalla, Someron Esakalliolla järjestetään ensi kertaa kesällä 2014 musiikkiesityksiä ja huumorinäytöksiä kesäteatterityyliin. Illat kantavat nimeä Esakallion Suvisunnuntait.

Tanssilavana tunnetun Esakallion estradilla nähdään mm. Olavi Virran elämästä kertova musiikkiesitys, jota vauhdittavat Amadeus Lundberg, Susanna Haavisto ja Hannu Lehtonen sekä Junnu Vainion lauluihin perustuva Mainio Juha Vainio -musiikkiesitys, jonka tähtinä nähdään Jore Marjaranta, Tapio Liinoja ja Olli Ahvenlahti. Suomi-filmien tunnelmiin kuulijat johdattaa Arja Korisevan ja Hannu Lehtosen siivittämä Suomi-Filmin Sävelin. Kesäiltojen huumoripitoisista näytöksistä vastaavat mm. Pirren ja Hansun Fakta homma ja Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa.

Kesän 2014 näytöksiä:

Fakta homma

su 13.7. klo 19

Loimaan likat Pirre ja Hansu, eli suosikkinäyttelijät Eija Vilpas ja Riitta Havukainen, perehtyvät naisen logiikkaan tuulipukukansan puolestapuhujina. Ohjelmassa luvassa hervotonta ja suorapuheista huumoria yleisön, kuin esiintyjien kustannuksella.

Osta lippu

 

Mainio Juha Vainio

su 20.7. klo 19

Kolmen taiteilijan Tapio Liinojan, Olli Ahvenlahden ja Jore Marjarannan tähdittämä mukaansatempaava musiikiesitys kertoo rakastetuin sanoin ja sävelin Juha Vainion monivivahteisesta elämästä. Musiikkiesityksessä kuulemme Juha Vainion rakastetuimmat laulut yhdistettynä harvemmin kuultaviin lauluihin. Mukana ovat mm. laulut Elämää ja erotiikkaa, Albatrossi, Sellaista elämä on, Vanha salakuljettaja Laitinen sekä monta muuta legendaarista sävellystä ja sanoitusta.

Osta lippu

 

Laulaja – Olavi Virta

su 3.8. klo 19

Olavi Virran syntymästä tulee kuluneeksi vuonna 2015 juhlavat 100 vuotta. Juhlaesitys kertoo rakastetun laulajan tarinaa laulun, musiikin ja tarinoiden kautta. Olavi Virtana lavalla hehkuu kaksi artistia: Amadeus Lundberg ja Hannu Lehtonen.

Huom! To 2.10. klo 19: Laulaja – Olavi Virta, yleisön pyynnöstä toinen esitys!

Osta lippu

 

Suomi-Filmin Sävelin (HUOM! Esitys on peruttu!)

su 10.8. klo 19

 

Ulla Tapaninen – Lava-ammuntaa

su 17.8. klo 19

Ulla rakastaa ammuntaa. Ei kuitenkaan pyssyllä tai lehmää matkimalla, vaan tarjoamalla verbaalista tykitystä tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista! Hesarin edesmennyt Jukka Kajava totesi Ryhmäteatterissa olleen ensi-illan jälkeen: ”Uskomaton suoritus, naseva, osattu, ja hurmaava ilmaisullisessa liioittelemattomuudessaan. Ensi-iltayleisö oli kuolla nauruun.”

Osta lippu

Esitysten tuotannosta vastaa MagnumLive Oy. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä Someron Esan kanssa.

Kerro kaverille tapahtumasta






Ajankohtaista

Kaikki tapahtumat

Kesän 2014 esitykset ovat päättyneet!

 

Esakallio Esakallio esakallio_sisalta3_220x214

Esakallio

Esakallio on valtakunnan yksi suurimmista ja suosituimmista tanssilavoista –  viihdekeskus keskellä vehmasta luontoa. Someron keskustan tuntumassa sijaitseva Esakallio tarjoaa tanssikansalle laadukasta viihdettä kauniin maalaismaiseman äärellä.

Lavalla tanssitaan perinteisesti perjantai-iltaisin iskelmätaivaan ehdottomien ykkösnimien ja ja tanssiorkesterien kerman vauhdittamana. Huippusuositut päivätassit järjestetään keskiviikkoisin. Iltapäivätanssit ovat saavuttaneet hurjan suosion ja tansseihin saavutaan kaukaa. Uutuutena ovat kesällä 2014 alkaneet Suvisunnuntait, jolloin Esakalliolla nähdään kutkuttavia musiikki- ja huumoriesityksiä.

Terassiravintolassa on 300 asiakaspaikkaa ja A-oikeudet.

Tanssisalissa ilmastointi, joka jäähdyttää ja lämmittää tarpeen mukaan.

Kestopäälysteiset kulkutiet & paikoitusalueet ovat tilavat, valaistut ja hyvin hoidetut.


Käyntiosoite: esakallio_sisalta2_220x191
Esakallion lava
Salontie 40
31400 Somero

www-sivut:
www.esakallio.net


Kartta
:

Näytä Esakallion tanssilava suuremmalla kartalla

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›