In English

MagnumLive

Dianne Reeves: Beautiful Life

Dianne Reeves: Beautiful Life, Finlandia-talo 11.10.2015

Finlandia-talo, su 11.10.2015 klo 18

MagnumLiven maailmantähtien jazzkonserttitarjonta jatkuu todellisen Laulujuhlan merkeissä, kun yhdysvaltalaiset Dianne Reeves ja Kurt Elling konsertoivat Helsingissä syksyllä 2015.

Vastikään viidennen Grammy-palkintonsa Best Jazz Vocal Album 2015 uusimmasta Beautiful Life -albumistaan saanut Dianne Reeves esiintyy Finlandia-talossa sunnuntaina lokakuun 11. päivänä. Monipuolinen, erinomaisena lavaesiintyjänä tunnettu Reeves liikkuu ennakkoluulottomasti sekä perinteisen että latin-jazzin, gospelin, rhythm´n bluesin, jopa popin välillä. Popin saralla hän on tehnyt hienot coverit mm. Leonard Cohenin Suzannesta ja Temptationsin Just My Imagination´ista.

Finlandia-talon lavalle nousevat Dianne Reevesin kanssa hänen arvostetut luottomuusikkonsa: kitaristi Romero Lubambo, basisti Reginald Veal ja rumpali Terreon Gully.

Niinkuin JazzPolice-julkaisun Andrea Canter suosittaa, tätä konserttia ei kannata jättää väliin: ”Adored by audiences and critics alike throughout the world, Dianne Reeves is a natural wonder not to be missed.”

Tuotanto: MagnumLive Oy

Videot

Kerro kaverille tapahtumasta


Kaikki tapahtumat

OSTA LIPPU TÄSTÄ
Liput alk. 59,50 (sis. Lippupalvelun toim.maksun)

Jos haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, voit soittaa Lippupalvelun asiakaspalveluun:

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm)
Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18.


Dianne Reeves konsertoi Helsingissä 11.10.2015

Dianne syntyi Coloradossa musiikilliseen perheeseen: isä oli laulaja, äiti trumpetisti ja keyboardisti-tuottaja George Duke on hänen serkkunsa. Luonnolliset esikuvat olivat Billie Holiday, Ella Fitzgerald ja erityisesti Sarah Vaughan.

Vuosien varrella Dianne on antanut virtuositeettinsa liikkua ennakkoluulottomasti sekä perinteisen että latin-jazzin, rhythm´n bluesin, jopa popin välillä. Yhteistyökumppaneina jazzin suuret nimet Clark Terrystä Wynton Marsalikseen – poposastolta hän on tehnyt hienot coverit mm. Leonard Cohenin Suzannesta ja Temptationsin Just My Imagination´ista.

Uusin albumi Beautiful Life toi Dianne Reevesille hänen viidennen Grammynsa ”Best Jazz Vocal Album 2015”. Levyllä on vierailijoina mm. Gregory Porter, Lalah Hathaway ja Robert Glasper.

Finlandiatalon lavalle nousevat Diannen kanssa hänen huipputaitavat luottomuusikkonsa: kitaristi Romero Lubambo, basisti Reginald Veal ja rumpali Terreon Gully.

Tulossa on rytmimusiikin juhlailta – akustisesta standardijazzista afro- ja kuubalaisrytmeihin, Bob MarleynWaiting In Vain´ista” huimiin Fitzgerald-scateihin!

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›