in-english

MagnumLive

Show Not – Matti Nykänen Revyy

Show Not - Matti Nykänen Revyy

100-v. Suomen kunniaksi: MagnumLive ylpeänä esittää 101 % kotimaisen, sinivalkoisen musiikki-ilottelun!

Tämän hillittömän hauskan musiikki-ilottelun tähtenä loistaa itse mäkikotka Matti Nykänen, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa revyytähtenä ja ylipäätään näyttämöestradilla. Esityksen muina tähtinä ovat Meiju Suvas ja Drag-artisti Divet alias Marko Vainio, Esa Nummela ja Anniina Jokinen. Hauskana yksityiskohtana estradilla nähdään myös virtuaali-Matti. Revyyn ohjaajana ja käsikirjoittajana toimii Arto Nieminen.

Runsaasti musiikkia sisältävän revyy-ilottelu-hupailun teemana on Matti Nykänen ja hänen värikäs elämänsä. Revyy on kunnianosoitus maailman kaikkien aikojen parhaalle mäkikotkalle, nelinkertaiselle olympiavoittajalle – Matti Nykäselle. Esitys ei ole otsa rypyssä tehty elämänkerta vaan vauhdikas naurupommi, jonka seurassa ei voi välttyä hymyn nousemisesta huulille. Show sisältää sketsejä, irtiottoja ja paljon aiheeseen sopivaa tai täysin sopimatonta musiikkia. Aiheet, roolit, biisit, laulut, tarinat… ne vaihtuvat lennossa yhtä vauhdikkaasti kuin Matilla sukat jalassa.

Matti Nykänen nähdään tässä esityksessä uudessa roolissa, sillä vaikka musiikkikeikkoja onkin takana tuhansia, on tämä mäkikotkalle uusi työrupeama. Esityksessä nauretaan Matin kanssa yhdessä, emme hänelle – sillä, mestarin omin sanoin: Elämä on ihmisen parasta aikaa!

Esityksen kesto on 2 h väliaikoineen.

Esiintyjät:

Olympia-voittaja, itse Matti Nykänen
Iskelmätähti Meiju Suvas
Drag-artisti Divet alias Marko Vainio
Laulaja-näyttelijä Esa Nummela
Laulaja-näyttelijä Anniina Jokinen
Fifty-Sixty livebändi, kapellimestarinaan Samuli Jokinen
The Very Special Guest Star: “Virtuaali-Matti Nykänen”

Kevään 2017 esitykset:

La 8.4. Jyväskylä, Cumulus Resort Laajavuori, klo 21 (Ensi-ilta!)

Syksyn 2017 esitykset:

Pe 15.9. Astrum-areena, Salo **
La 16.9. Astrum-areena, Salo **
Ke 20.9. Hyvinkääsali, Hyvinkää *
To 21.9. Rauma-sali, Rauma **
Su 8.10. Kuusankoskitalo, Kouvola **
To 19.10. Poleeni, Pieksämäki **
Ti 7.11. Kerava-sali, Kerava **
To 9.11. Seiskan risteily, Silja Europa


Lippu.fi
** Ticketmaster.fi

 

Esitykset

Käsikirjoittaja-ohjaaja Arto Niemisen näkemys revyysta:

”Muistan Oslon sumun, Sarajevon kummun, Calgaryn triplan ja seuranneen humun. Sumusta humuun ja välillä ohutta yläpilveä. Matti Nykänen on suuria tunteita herättävä suuri suomalainen. Matti on kaikkein suurin myös palstamillimetreissä mitattuna. Ainoastakaan Suomen kansalaisesta ei ole kirjoitettu lehtiin, kirjoihin ja nettipalstoille niin runsaasti tekstiä kuin hänestä. Tulevaisuus tuonee tullessaan vielä reippaasti lisää.

Kun minulle sitten tarjottiin mahdollisuutta olla yksi ’Matti-kirjoittaja’ lisää, tartuin haasteeseen hymy suupielessä. Tavattuani sankarimme oli esityksen muoto täysin selvä: Revyy-reportaasi kirkuvine lööppeineen! Eli Matti Nykäsen uraa kunnioittaen ja elämää kuvaten huumorin ja musiikin keinoin. Mukana myös ajankuvia, onhan Matti vaikuttanut jo neljällä vuosikymmenellä. Onnekseni shown työryhmä on osittain tuttua, joten selittelyt on sujuvasti silitelty.

Teille tehtynä – Tässä muodossa – Matti Nykänen! Olkaa hyvä.”

Kerro kaverille tapahtumasta


Please leave this field empty.

Kaikki tapahtumat

Katso videolta muutama makupala ensi-illasta!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android