In English

MagnumLive

Lailan Laulut – Milana Misic

Lailan laulut, Milana Misic, konsertti

Vuonna 2019 Laila Kinnunen olisi täyttänyt juhlavat 80 vuotta. On siis kunnianosoituksen aika.

Lailan Laulut – Milana Misic on koskettava esitys muistojen bulevardilta. Milana tulkitsee äitinsä Laila Kinnusen unohtumattomia lauluja ja kertoo tarinoita Lailan elämän polun varrelta. Esitystä siivittää vuonna 2018 julkaistu kirja Milana – elämäni Laila Kinnusen tyttärenä.

Suomessa elettiin suurta tangon valtakautta. Tanssilavojen kulta-aikaa, 50-lukua. Uusi tähti etsi paikkaansa iskelmälaulukilpailujen kautta. Eikä aikakaan, kun hänen levyttämänsä ensimmäinen menestyskappale Lazzarella alkoi soida radioissa. 

Tähti oli syttynyt. 

Nuori laulajatar Laila Kinnunen toi aikakaudelle omaperäistä, musiikillista kepeyttä. Hänen laulutyylinsä ja ajan suuret jazzmuusikot veivät melodioita jopa eteläamerikkalaisen musiikin suuntaan. Musiikki yhdistettynä Lailan tulkintoihin loivat ajan iskelmälle uudenlaisen herkkyyden. 

Milana, Lailan tyttärenä, haluaa tulkita verenperintönä saamaansa musiikkia, ja samalla vaalia arvokasta kulttuuriperintöä esittämällä Lailan tutuksi tekemiä lauluja ja kertomalla aikakauden tarinoita ja muistoja ikimuistoisen iskelmätähden elämänpolun varrelta. 

”Tuntuu, kuin joku ympyrä olisi sulkeutumassa. Minun täytyy kulkea tätä tietä juuri tähän asti, tämän ikäiseksi. Olen valmis elämään laulujen ja menneiden kanssa. Ymmärrän äitiäni ja haluan antaa sieluni hänen lauluilleen. Nyt soivat meidän laulumme”, Milana Misic sanoo.

Ensimmäiset Lailan laulut -esitykset nähtiin vuonna 2019. Yleisön pyynnnöstä esityksiä nähdään jälleen:

Esitykset kesä 2021

Pe 11.6. Mäntyharjun kesäteatteri, klo 19 (TM)
Pe 3.9. Kangasniemi, Kangasniemi-sali (Kunnantalo), klo 19 (TM, L, R)
Su 5.9. Sipoo, Sipoon Juhlatalo (Vesitorninmäki 1), klo 15 (TM, L, R)

Ennakko: TM = Ticketmaster / Lippu.fi
Mäntyharjun Valokuvaamo, Asematie 1, p. 015 682626
• (TM) Ticketmaster.fi  0600 10800 (1.98 e /min/pvm)
• (L) Lippu.fi, 0600 900 900 (2 e / min+pvm), Lippupisteen kautta myös (R) R-kioskit kautta maan. 

Liput vaihtelevat eri paikkakunnilla alkaen 25  € + palv. maksut. Ryhmämyynti & tiedustelut: 045 256 3009


Haluamme huomioida konserteissa kävijöiden turvallisuuden. Lippuja myydään tapahtumiin AVIn ohjeistama määrä. Paikan päällä on myös käsidesinfiointipisteitä. Suosittelemme ennakkolippujen ostoa, sillä ovimyynti on vain, mikäli kaikkia myynnissä olevia lippuja ei ole myyty. Seuraamme hallituksen suosituksia myös kasvomaskien käytöstä ja istuma- ja turvaväleistä, ja ohjeistamme yleisöä lisää tarpeen tullen. 

Kerro kaverille tapahtumasta


Kaikki tapahtumat
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›