In English

MagnumLive

Kuului laulu enkelten – Tomi Metsäketo

Tomi Metsäketo, Kuului laulu enkelten

Tomi Metsäketo konsertoi joulukuussa kirkoissa jouluisen musiikin siivittämänä. Konserttien nimenä on Tomin kultaa ja platinaa myyneen joulualbumin mukaan Kuului laulu enkelten.

– Näitä joulukonsertteja on toivottu minulta todella paljon tälle vuodelle, onhan niillä pitkät perinteet, pohtii Tomi. – Olen valinnut konsertteihini jälleen suomalaisten rakastamia, kaikkein kauneimpia joululauluja. Juuri niitä on sinne minulta kovin toivottu. Niistä mm. Varpunen jouluaamuna on yksi oma suosikkini. Suuri osa konsertin joululauluista löytyy myös Kuului laulu enkelten –levyltäni.

Konsertin orkesterin on koonnut ja sovituksista vastaa arvostettu pianotaiteilija, säveltäjä ja sovittaja Jukka Nykänen, jonka kanssa Tomi on tehnyt paljon yhteiskonsertteja. Konserteissa Tomin rinnalla vuorottelee Jukan kanssa korkeatasoisena pianistina ja myös TV-produktioista (mm. Euroviisut ja Tangomarkkinat) tuttu, sekä monien maamme ykkösartistien luottosäestäjänä toiminut Mikko Tuominen

– Jukka ja Mikko ovat olleet mukana myös monilla aiemmilla joulukiertueillani. Pyrimme luomaan kirkkoihin tänä vuonnakin lämminhenkisen tunnelman. 

Konsertissa kuullaan myös kaunista jousisoitinten musisointia. Mukana on kansainvälisillä konserttilavoilla useiden musiikkimaailman megatähtien kanssa esiintynyt Merilyn (Mervi Myllyoja). Selloa konsertissa soittaa monipuolinen muusikko ja diplomisellisti Magdalena Valkeus.

Jyväskylässä on itsenäisyyspäivän aattona pidettävässä konsertissa mukana Jyväskylän poikakuoro Sirkat.

– Näiden konserttien myötä toivotan samalla rauhaisaa loppuvuotta kaikille, toivottaa Tomi.

Kuului laulu enkelten –konsertit 2018

Ke 5.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko, klo 19 (Itsenäisyyspäivän aatto)

Su 9.12. Savonlinna, Tuomiokirkko, klo 16

To 13.12. Tampere, Vanha kirkko, klo 19

Ke 19.12. Valkeakoski, Sääksmäen kirkko, klo 19

Liput alk. 28 e. EnnakkoTicketmaster.fi 
Jyväskylässä ja Savonlinnassa Prisma / Tampereella Citymarketit, Sokos, Stockmann, Lippula / Valkeakoskella K-Citymarket.
Ryhmätiedustelut p. 045 256 3009, vesa.puukari@magnumlive.fi

Lipunmyynti ovelta 1 h ennen, mikäli konsertti ei ole loppuunmyyty. 

Tuotanto: MagnumLive 2018

 

 

Kerro kaverille tapahtumasta


Kaikki tapahtumat
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›